dinsdag 1 augustus 2023

Sidekick planner week 28&29

Wat een weer hè, al die regen. Het is niet eens weer om in de tuin te werken en het lijkt hier wel herfst, het blad valt van de bomen. Maar des temeer tijd om te fröbelen en dat is ook leuk. Dussss....
Eindelijk kan ik weer iets in mijn weekoverzicht laten zien, ik liep al behoorlijk achter maar ben nu weer bijna bij!
De andere weken kan ik nog niet laten zien maar voor nu alvast mijn week 28&29.
Omdat ik nogal achter liep heb ik de overzichten wat korter gehouden en op 1 pagina gewerkt, zoveel heb ik ook niet gedaan. Achter het weekoverzicht heb ik een pocket open gelaten en daar wat tags met foto's en journaling in verwerkt. 
We waren naar Oosterhout geweest om Theo zijn pensioen te bespreken, jaja, dat zit er ook aan te komen. Vlakbij onze adviseur is een heel mooi park en daar hebben we heerlijk gewandeld en geluncht. Dat laatste was niet heel bijzonder, we vonden het allebei niet een echt gastvrije gelegenheid. Het eten was prima maar volgende keer zoeken we toch maar een ander plekje, jammer want het ligt heel mooi aan het park. In het park is een mooie vijver waar prachtige waterlelies lagen en er staan mooie beelden en een kiosk, waar zie je dat nog? Geen idee hoe oud het park is, ik heb het niet opgezocht maar het lijkt dat het van een herenhuis naar een kasteeltje loopt. Leuk om eens gezien te hebben. 
's Avonds zijn we nog uit eten geweest, dat was weer heerlijk in ons favoriete restaurant waar ze zelfs altijd een plekje voor ons creëren als we spontaan aan komen waaien. 
Week 29, heb ik in de pocket pages verwerkt. Eva was die week ook thuis dus lekker gewandeld samen en ook een dagje op autosafari geweest. Zo leuk tussen al die dieren rondrijden in het Safaripark. Het is natuurlijk niet goed voor het milieu en al die uitlaatgassen zullen ook niet goed zijn voor de dieren, maar leuk was het wel. In het midden van het park hebben we nog een einde gewandeld en een frietje gegeten. Ik heb best veel foto's gemaakt maar heb besloten om daar een apart album mee te vullen. Dat krijg ik nooit in 1 week verwerkt dus dit is het. 
Koby, de hond van Eva & Simon is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, (Toller) ooit gefokt als hulpje bij de eendenjacht. Bij Koby is daar niks van te merken, zij vindt de eendjes leuk en de jonge eendjes haar duidelijk ook.
Het is zo'n lieve vrolijke hond, echt een maatje.

Nu ben ik alweer bijna bij met mijn planner.
Vervelen doe ik me dus niet met dit weer al zou een zonnetje en 24 graden ook wel lekker zijn. We moeten nog de hele herfst en winter voor er weer een nieuwe kans komt. 
Ach ja, tussen de buien door is het droog zeg ik altijd maar. 
Ik ga eens een rondje bloggen,

Bedankt voor je bezoekje,
liefs,
Marjolijn.

8 opmerkingen:

Marjan zei

Wat een leuke pagina's, met erg leuke foto's die je er gaaf op verwerkt hebt met leuke extra's! Leuk zulke herinneringen maken, ik doe dat eigenlijk nooit en maak ook nauwelijks foto's, behalve op vakantie en die blijven dan op mijn telefoon staan. Vroeger wel, hele boeken vol gescrapt en Albelli albums gemaakt van onze reizen, maar heb er niet zoveel zin meer in.
Je week klinkt goed, leuke dingen gedaan en ik lees dat je man met pensioen gaat binnen afzienbare tijd. Wij zijn dat al enkele jaren en genieten er nog dagelijks van. Hoop hij ook.
De twee mooie shakers hieronder heb ik helemaal gemist, door het bezoek aan mijn zus, maar nu natuurlijk wel goed bekeken, allebei heel mooi!

Natalie W zei

This is beautiful!

Scraptastisch zei

Je blijf je planner trouw Marjolein, heel goed!!! Ik had het me ook voorgenomen voor dit jaar maar ben bang dat ik hier pas over anderhalf jaar aan toe kom als ik niet meer hoef te werken, maar ach wat in een goed vat zit verzuurd niet, toch?! Je hebt weer gezellige pagina's gemaakt met memory's! Hopelijk wordt jullie vakantie weekje toch nog leuk en laat de leuke dingen maar niet verpesten door de Hollandse zomer! Veel plezier bij alles wat jullie gaan doen!
xx Gerie

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke planner pagina , ga hier zelf niet aan beginnen maar vind het wel leuk om te zien.
groetjes Marjan.

GerJanne zei

Hoi Marjolijn,
Wat leuk om dit allemaal te zien, lezen en goed te bekijken. Zo leer ik je ook wat beter kennen. Leuk met de foto's erbij en de toepasselijke stempeltjes.
Pensioen voor je man dat er aan komt...lijkt me heerlijk. Wij zijn ook bij een adviseur geweest om eens te vragen wat je moet regelen om eerder met pensioen te kunnen. Niet dat we en hekel aan werken hebben, maar tot 67 en een half jaar....nee dat gaat me te ver. EN we kregen goede tips.
Je hebt leuk dingen gedaan. Jammer van die lunch. Gastvrijheid en aardig personeel is heel belangrijk voor je beleving in een restaurant...

alma.heijenk@gmail.com zei

hoi, wat een mooie pagina's en leuke belevenissen. fijn dat je man met pensioen kan.
gr Alma

Els zei

Ik had vanmorgen een bericht geplaatst en toen kreeg ik een reactie dat ik geen internetverbinding had.
Pfff en ik was zo enthousiast over je prachtige prachtige pagina’s.
Nu reageer ik anoniem op mijn tablet terwijl ik nooit iets heb veranderd.
Groetjes, Els

Jolanda Goes zei

Een prachtig overzicht MArjolijn en leuke allerlei dingetjes en fotootjes, een mooie herinnering. Dat Theo's pensioen er al weer aan komt joh... Het is een mooi park daar in Oosterhout, wij hebben er ook wel eens gewandeld.