zaterdag 11 maart 2023

Art journal day 15&16

Alweer 16 dagen van de vastenperiode zijn voorbij, het gaat best goed al zondig ik zo hier en daar. 
Over het algemeen haal ik de meeste doelen wel op een dag, sommige gaan beter dan de anderen. Je zou denken dat het eten het grootste probleem zou zijn maar dat valt eigenlijk reuze mee en begint zelfs al meer een patroon te worden. Ik ben dan ook al behoorlijk wat afgevallen, yessss, of ik mijn gewenste gewicht ga halen weet ik niet maar het gaat echt de goede kant op, daar ben ik heel blij mee en ik merk het aan alles. Het meer bewegen is wat lastiger, de koude lucht buiten maakt het moeilijk ademen tijdens het wandelen en het lukt me nog steeds niet om als een slak te wandelen, dat zou ik van de Ergo juist wel moeten doen maar ja, ik heb mijn hele leven rondgerend en nu dat niet meer gaat is dat toch een dingetje. Ik begin in mijn oude tempo en na een paar honderd meter moet ik al minderen, zeker als ik met iemand samen loop en ook nog gezellig aan het kletsen ben, dat gaat dus echt niet meer. Maar ik ben buiten en geniet er van, de dagen dat ik wel ga. Het moelijkste is om geen geld uit te geven aan hobby spullen. Tja, dan moet je ook niet naar een beurs gaan natuurlijk maar dat was ook voor een vriendin natuurlijk ( ik moet mezelf toch een excuus aanpraten) Het is allemaal ook zo verdomde leuk wat er op de markt komt. Maar hey, ik heb niet eens tijd om het allemaal te gebruiken hihi. Maar goed, een puntje om nog meer op te letten dus. Zolang ik niet over mijn "mezelfopgelegde" budget ga ben ik tevreden. 
Oh ja, en horeca, ik zou 40 dagen niet naar de horeca gaan, maar ja, als dochter lief vraagt om een kopje koffie te gaan drinken in de stad zeg ik geen nee natuurlijk. Quality time met de kinderen is een van mijn doelen. ;) Natuurlijk wil zij dan ook iets lekkers bij de koffie, en alleen eten is niet gezellig dus doet moeders maar mee. En het was heerlijk, bij Anne&Max een
"scone with clotted cream and lemon curd"
gegeten en van genoten, wat is dat lekker!!
De verpakking van het bestek heb ik op de pagina verwerkt. 
Nu even over deze 2 pagina's, ik ben weer in mijn doosje met allerlei niet gebruikte dingetjes gedoken en ik heb zelfs een paar pagina's uit mijn planners waar toch geen foto's op zaten en waar ik niet zo tevreden over was aan stukken gescheurd, geknipt en daar onderdelen van op deze pagina gebruikt. De tagjes in de bestekhouder zijn daar een onderdeel van. 
En dan deze lieve dame, een flower fairy. ik weet al niet meer wie het was maar iemand tipte me met 
deze pagina en wat werd ik daar vrolijk van!! 
Ik heb dus een paar van die vrolijke feetjes uitgeprint en deze heb ik hier in een shaker verwerkt met de borduurring uit de "Craftlover"set van E.C.D.
De shaker heb ik gemaakt met een verpakking van een stempel-set. 
Het zakje heb ik geseald met (ikweetnietmeerhoedatapparaatjeheet) en dat werkt prima. Daar wat shaker materiaal in en klaar. Ik was op zoek naar Domes, Shaker blisters van 6,5 cm oftewel 2,5" maar die kon ik niet vinden dus ik moest zelf aan de slag.
Inmiddels heb ik ze gevonden maar (nog) niet gekocht, goed hè!!!
Dit werkt ook prima en is niet zo dik in mij Art journal. 

Nou dat was even een update vandaag.
Nu weer verder ;)
Bedankt weer voor je bezoekje,
liefs,
Marjolijn
Scraplijn

5 opmerkingen:

Kitty zei

Het ziet er weer hartstikke mooi uit! Ahhh en die fairies ♥♥♥, ik heb ze even opgezocht. Ik moet nog een borduurwerkje ergens op zolder hebben liggen van zo'n elfje.

Els zei

Wat een mooie pagina's heb je weer gemaakt en heel leuk met het schud gedeelte.
Groetjes, Els

Scraptastisch zei

Ik kijk altijd graag op je blog en je pagina's zien er weer heel nice uit en je zelfgemaakte shaker veel leuker dan altijd maar van alles kopen!! Mijn kinderen gaan ook voor alles hoor en gezellig even geen eet beperkingen, hihi
xx Gerie

Scraptastisch zei

Ik kom later even terug want den dat er iets mis is gegaan met reactie plaatsen?

Jolanda Goes zei

Ja geweldig he die flower fairies. Ik ben ook blij met het boekje dat ik in de kringloopwinkel heb gescoord. Wat ben je lekker druk, ook al is het vermoeiend het zijn wél leuke dingen allemaal :) En je pagina's zijn ook weer geweldig.