zondag 30 april 2023

Week 17 2023 sidekick

Geloof het of niet maar ook week 17 zit in mijn planner. 😂😂😂
Mijn plannetje gaat dus lukken en daar ben ik blij om.
Een overvolle pagina als afsluiting. 
Voor deze laatste pagina gebruikte ik de nieuwe "craft studio" collectie van Esther.
Zelfs alle 3 de basispagina's uit de set heb ik hier gebruikt.
Het was een drukke week en ook nog Koningsdag.
Wij zijn lekker gaan lunchen bij een erg leuk plekje en verder is Eva afgelopen week wel 3 dagen bij mij geweest om aan haar broek te werken. Zij kreeg naailes van mij. Daarom wilde ik de pagina met de schaartjes ook gebruiken. Tussendoor hebben we heerlijk gewandeld met Koby en uiteraard zijn we weer volledig bij gekletst. En Eva kan nu aan broek 2 beginnen want ze is super handig. Een heel gezellig weekje dus. 
In de filefolderpage zitten heel veel tickets, allemaal bewerkt met de nieuwe stencils uit de set. Ook zo gaaf en leuk als je designpapier gebruikt dat aan de achterkant wit is. Ik heb nog hele ladingen daarvan en het is tijd dat ik dat prachtige papier eens ga gebruiken.
Hier zie je de filefolderpage met de schaartjes er aan!
Alles is ge-distrest en kreeg een zwart randje.
Dubbel werk maar dubbel zo mooi!
Hier de achterkant van de tickets met de foto's er op.
Zien jullie dat schattige poesje? Dat is Bonny, een heel klein Perzisch poesje dat  mij voortaan gezelschap houdt in "My Happy Place"
Een echte poes zit er niet meer in maar dit is een prima vervanging, hihi. 
ze zal dus wel vaker voorbij komen in mijn planner. 
Ik ben ook aan het experimenteren geweest met het printen van mijn foto's. Het papier voor mijn Canon Selphy is op maar ik had nog een pak met 100 A4 vellen fotopapier van H.P. liggen dat we indertijd gratis bij de printer kregen dus dat wilde ik gebruiken. Maar ja, welk formaat foto's wil je dan, dus na 3 proef printen  was ik er achter wat handig was voor in mijn planner. 
Ik heb dus in een aantal foto's de schaar gezet en die op mijn weekoverzicht geplakt. Ook erg leuk. 
En,.......ik heb nog ruimte voor 30 April de allerlaatste dag die in deze planner verwerkt gaat worden. 
Veel zal er niet op komen maar wie weet wat de dag brengt.
En kijk, zo deed ik dat, Ik heb de "filefolderpagina" volledig gebruikt. Van de "Yarncard with siccors" pagina knipte ik de rand af en die heb ik er achter geplakt. Daar overheen zitten de schaartjes.
Aan de achterkant zit de volledige pagina van de "Toolbox" set met de gaatjes rand. 

Eigenlijk wilde ik er nog een paspop op verwerken maar de pagina zat zo vol, wie weet gebruik ik die nog op de achterkant. Ik wacht nog op een foto van Eva met haar broek aan 😉

Nu komt er echt niets meer bij in deze planner, het was een uitdaging en het is gelukt en wie weet kan er nog meer in maar genoeg is genoeg. 
Binnenkort laat ik jullie mijn Meimaand zien maar eerst moet ik nog het kalenderblad maken voor in verjaardags-planner. 
Het zou zo maar kunnen dat ik daar morgen eens mee ga beginnen. 

Bedankt weer voor je bezoekje,
liefs,
Marjolijn. 

5 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Ik moest lachen om je woorden dat je ons ga spammen, hihi heb je ATC kaartjes ook gezien en ja dat was een poos best een rage! Je hebt het gehaald om je planner vol te krijgen, knap hoor en je laatste pagina op de achterkant gaat vast goed komen! De nieuwe lijn van Esther is zo gaaf en heb de sidekick met garenkaartje en schaartjes aan de zijkant ook besteld. Mijn plan om maand pagina's te maken is beetje mislukt al ben ik wel bezig geweest dus wie weet een inhaal slag! Als ik over 2 jaar niet meer werk, ga ik ook "spammen" op mijn blog...lol! Ik heb weer zitten genieten van je plannerpost, super mooi weer Marjolein!
Fijne zondag verder,
xx Gerie

Jolanda Goes zei

Aaaah schitterend Marjolijn! Je bent weer ouderwets helemaal los gegaan met de mooie details zie ik. Echt gaaf de schaartjesrand ook.

Crea Astrid zei

Mooi gemaakt. Prachtig DP ook. Mooi zo met die tickets en foto's erop. Leuk gedaan ook, die schaartjes aan de zijkant.

Groetjes, Astrid.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het ziet er allemaal weer heel mooi uit Marjolijn en wat een schattige poes is dat. Die schaartjes zijn echt heel leuk verwerkt en zeker mooi effect om de randjes te beïnkten.
Lieve groetjes Miranda

Els zei

Volgens mij ben je echt aan het spammen hahaha, maar helaas komt de spam bij mij niet binnen en daar baal ik dan wel van.
Je hebt weer super leuke pagina's gemaakt, waar veel leuke items te bewonderen zijn.
Groetjes, Els