maandag 1 juni 2020

June

Met een beetje geluk gaat de wereld weer een beetje open, tenminste in Nederland. 
Het heeft veel met me gedaan, de "intelligente Lock down" en ik ben blij dat we weer een beetje adem kunnen halen. 
Dat neemt natuurlijk niet weg dat het virus nog steeds ronddwaalt en dat voorzichtigheid echt wel geboden is. 
Maar laten we hopen dat we die jas geleidelijk aan uit kunnen trekken. Dat we weer een beetje meer vrijheid krijgen en ik hoop oprecht dat we uiteindelijk weer terug kunnen naar hoe het was.  
In tegenstelling tot wat daar over gezegd en gedacht wordt. 
De pagina maakte ik van het prachtige papier dat Ilse en Charlene, ontworpen hebben voor ECD. Rusty Wheatered uit de Art journal collectie.
Ook het cilinderslotje op de kleine ticket heb ik uit dat papier geknipt. Ik heb er een eyelet in verwerkt waar het sleutelbosje aan hangt. De sleuteltjes heb ik gemaakt van zwart cardstock dat bewerkt is met guilding wax. De tekst-stempel op het tabje is uit een van de stempelsets van de Art journal collectie. Samen staan we sterk en we moeten dit ook echt samen doen. 
Uit een restje geel designpapier heb ik al de tickets, de randjes en de bloemen gestanst, ze kregen wel een likje distress-inkt. Achter de kleine bloemetjes zit een gouden bloem, die heb ik uit gestanst  uit gouden glitterpapier, Ik denk dat het ook heel leuke werkt met de glitter van ECD maar die heb ik nog niet. maar, wat niet is......:) :)
Daaroverheen zitten 2 gestempelde bloemetjes, ze zij op vellum gestempeld dat ik eerst een likje aquarelverf heb gegeven aan de achterkant, ik heb met Stazon gestempeld ander wreef ik het er weer van af. Bovenop een stukje jute, ook daar heb ik op gestempeld, Ik had het gestanst met een van de label dies maar kwam niet door de jute heen, De vorm kon ik echter goed zien dus verder uitgeknipt, dat ging ook goed. 
Op de kleine blaadjes van dit takje heb ik craft drops gebruikt, wat een heerlijk spul is dat, eindelijk een die ook echt mooie bolletjes maakt
Een nieuwe fase dus een nieuwe planner, de andere zat overigens ook goed vol dus het was nodig. 
Ik ben erg blij met de planners van E.C.D. niet te veel poespas en je kunt er lekker veel in kwijt. 
 Hopelijk heb ik jullie weer een beetje geïnspireerd om ook lekker aan de slag te gaan.

Gebruikte producten

Planner Essentials 1, 4, 11 en de planner labels
Stamps, CS 134, 135, 165 en 170
Dies: Berry branch en Budding florals 1758
Rosty weathered paper 
craft drops CD01-white

overige producten 
Vellum
Glitter soft paper
Jute oftewel Burlap

Bedankt voor je bezoekje,
liefs,
Marjo(scrap)lijn. 

1 opmerking:

Jolanda Goes zei

Heel mooi! Wat handig dat je de stansjes er ook bij hebt gefotgrafeerd, nu weet ik tenminste wat ik nog wil kopen haha!! Je moet toch iets met je vakantiegeld... Leuk ook het jute stempeltje en de symbolische sleuteltjes. Ik hoop met je mee op betere tijden.