vrijdag 27 mei 2022

Week 19

Week 19 in mijn planner. ik had wat foutjes gemaakt, hihi. Links is mijn overzicht van de maand mei en rechts de pagina van week 19, ik had al datums op de vakjes gezet. Helaas niet van week 19 maar van de hele maand, de 21 staat er nog op daar moet nog een fotootje overheen. 
Achter de linker pagina zit nog een tag verstop met wat meer foto's en journaling. De zakjes maakte ik van het cadeaupapier waar mijn moederdagcadeautje van Sarah in zat. 
Ik vond het papier zo leuk en zonde om zomaar weg te gooien. 
Ik ben lekker aan het kliederen geweest met de gelli-plate, acrylverf, de nieuwe stencils en al oudere stempels. Van beide sets stencils heb ik er een gebruikt voor deze pagina 
Met de gelli-plate wordt de achtergrond eigenlijk altijd al mooi. Ik vind het prachtig dat vervaagde papier. De 5 staat er meerdere keren op vanwege Bevrijdingsdag. Altijd een momentje van bezinning, zeker in deze afschuwelijke tijd waarin Oekraïne in oorlog verkeerd. 
Helaas is er altijd wel ergens een oorlog op de wereld, juist daarom ben ik zo dankbaar dat we in een land wonen dat al zo lang in vrijheid leeft. 
Ik heb de pagina aan de linkerkant met een pons een inham gegeven en op een achtergrond geplakt, 
Zo kan er weer een tag in met wat meer journaling en een extra foto. 

Gebruikte materialen van ECD

Planner Essentials 02 (tag in pocket, niet zichtbaar op de foto)
Planner Essentials 04 (met eigen pons bewerkt)
Planner Essentials 46 day by day page
Reinforcements
Stencils Planner Essentials 1&2
CS 125 patterns
CS 252 montly overview
CS 234 Memorable

Bedankt weer voor je bezoekje,
liefs,
Marjo(scrap)lijn

1 opmerking:

Els zei

Ja geweldig is dat met de Gelli Plate te werken. Bij sommige afdrukken is het bijna zonde om er iets op te oplakken.
Moest wel lachen dat je wat foutjes had gemaakt, want dat overkomt mij ook wel eens. Maar soms wordt door dat foutje de pagina (of andere creatie) nog mooier.
Mooi gedaan met die inham.
Groetjes, Els