donderdag 12 mei 2022

Make it a memory......

De laatste dag op het werk!
Na een ellendige tijd, het maar niet herstellen van Covid19, en daardoor het werk fysiek en mentaal niet meer aankunnen heb ik besloten om er een punt achter te zetten. 
Het heeft me heel wat verdriet en tranen gekost maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik dit besluit heb genomen. 
31 mei is officieel mijn laatste dag maar omdat ik nog heel veel vakantie had staan ben ik al gestopt. 
Ik mis het werk en de bewoners nog steeds, mijn hart ligt in de zorg, maar uiteindelijk zal ik mijn weg wel vinden. Misschien met vrijwilligerswerk of wie weet wat er nog op mijn pad komt.
Voor nu ben ik de opgelopen schade in het huishouden aan het herstellen en geniet ik van de tijd die ik nu volledig aan mezelf heb. Heerlijk fröbelen, in de tuin bezig zijn, boeken lezen en als het lukt genieten van een wandeling. 
Dat alles heb ik in deze pagina's vastgelegd. 
Mijn uniformen, sleutels en badge zijn ingeleverd en met een bos bloemen ben ik weer naar huis gefietst, dag Padua, je was me lief. 
this book is closed.
I can "make it a memory". 

De pagina's heb ik gemaakt met de iris shutter, voor de linker pagina heb ik de nieuwe stencil set SO45 voor de Planner Essentials gebruikt en wat artikelen uit de Art journal collectie van Ilse&Charlene. 


Bedankt voor je bezoekje,
liefs,
Marjo(scrap)lijn. 

2 opmerkingen:

Scrappiness zei

Het is weer een prachtige spread geworden Marjolijn en wat een mooie hobby hebben we toch, waarmee je op een symbolische maar ook ontspannende manier ups en downs kunt verwerken.

Ria zei

Het is echt weer een mooie spread geworden Marjolijn en jij vind je weg vast wel weer!
Geniet van al de dingen die op je pad komen!
xxx Ria