zondag 11 juni 2017

No pictures please ...(part two)

Ik had al aangegeven dat er nog een pagina bij kwam en dat de titel dan iets duidelijker zou worden.
Nou, dat is deze pagina.
Voor nu zal ze het niet leuk vinden maar ik hoop, denk, dat ze er later om kan lachen.
Lees vooral ook de journaling op de pagina.
De tekst is een beetje moeilijk leesbaar omdat hij over een gestempelde pagina is geschreven maar het moet lukken volgens mij.
Zo zien de pagina's er in het album uit.
Kijk eens wat een leuke foto als ze wel mee werkt, maar ja ik ben dan ook haar mama hè! ;) ;)
Voor deze pocketpagina heb ik eerst een achterkant van een wit vel cardstock 12x12" bewerkt met stempels en inkt nadat ik voor mezelf een indeling had gemaakt hoe ik de foto's wilde verwerken.
Mocht je daartoe besluiten maak dan je vel eerst 30x30 cm zodat je plaatjes niet groter worden dan 10x10 cm, dan passen ze beter in de hoes. En hoe zou ik dat weer weten??? Juist! ;).
Ik heb hulplijnen getrokken voor het schrijven van de journaling en waar ik moest snijden.
En dan wordt het aankleden en net zolang doorgaan tot je het leuk vindt.
De stempels en lettertypes komen uit mijn eigen collectie en de journaling heb ik met behulp van een malletje geschreven.
Verder gebruikte ik,
en het leuke cameraatje uit de vintage Noor! collectie.
En de hoes, die heb ik met de fuse gemaakt want deze indeling had ik niet en aangezien ik er zo'n 100 (blush) heb liggen dacht ik dan maar zelf aan de slag. Dat ging heel prima.
Met een snijmat IN!! de hoes heb ik eerst de lijnen gesneden waar de pockets moesten komen en daarna de onderkanten weer dicht gefused!
Helaas ben ik vergeten om daar foto's van te maken maar dat laat ik een volgende keer nog wel eens zien.

Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

3 opmerkingen:

 1. o hahaha zo herkenbaar. Ik moet tegenwoordig de foto;s van facebook jatten en nu zet dochterlief daar ook bijna niets meer op grmphf... Wat een super uitwerking, ik vind hem geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende layout.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier herkenbaar, leuk dat je deze foto's verwerkt hebt. Die stencils zien er heel handig uit, ga eens op zoek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.