donderdag 1 april 2010

Whooh, dat kriebelt!!!

Sarah had meeneemkring opschool en mocht vertellen over iets dat ze leuk vond. Dat werd natuurlijk haar hamster Casper. Die mocht alleen niet mee naar school, vandaar een fotosessie. Natuurlijk moest hij ook even op haar bol rond kruipen maar oh, wat kriebelde dat. De meeneemkring was een groot succes, de hele klas was enthousiast, en Sarah groeide natuurlijk van alle complimentjes. Ze had er ook heel veel werk van gemaakt.
De lay out is weer gemaakt voor een blinde scrap bij de scrapheap, georganiseerd door Ingeborg.
Zo leuk weer, en deze keer heb ik hem samen gemaakt met Kim die bij mij kwam croppen samen met Maja. Dat was al weer een tijd geleden en dus erg gezellig. We hebben niet echt bij elkaar gekeken want we hadden het veel te druk met die van onszelf. De foto's zijn niet helemaal helder, misschien maak ik ze nog eens opnieuw, ik heb ze 's avonds gemaakt.
Dit is de sneak die ik al eerder op mijn blog had geplaatst.
Nog een sneakje van de bloemen. Eigenlijk zijn er heel veel tehnieken gebruikt op deze lay out, stempelen, doodlen, verven, inkten. daarnaast een stuk designpapier, een swirl, en een randpons gebruikt.
Natuurlijk wil ik weer graag horen wat jullie er van vinden, bedankt alvast voor de lieve woorden.
Groetjes Marjolijn.

6 opmerkingen:

 1. ik had em natuurlijk al gezien maar zie nu pas dat je ook tussen de lijntjes bent gaan schrijven. Leuk he is erg verslaven kan ik je vertellen. Ik vond het samen scrappen ook erg leuk dus we moeten maar snel weer wat plannen. Alvast heel veel succes aanstaande zaterdag maar dat komt helemaal goed. Ik ben benieuwd hoe je het weer gaat vinden.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm heel leuk! En erg gedurfd met al die doodles en stempel-techniekjes! Prachtig ook met dat paars.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi weer Marjolijn en zo´n grappige foto! Leuk al die technieken, zat dat allemaal in de blinde scrap?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, iets heel aparts....leuke details en de foto van Sarah is erg grappig.

  groetjes Lilian xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie LO, heel mooi dat paars. Hoe meer je kijkt hoe meer je ziet. Hele kleine dingetjes, Het leukst vind ik de manier waarop de tekst is verwerkt. Heel speels.Leuke foto ook. Wat zal het een ingewikkelde omschrijving geweest zijn voor een blind scrap.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.