woensdag 14 april 2010

Thinking of you

Een kaartje gemaakt met de sketch van week 13 die Sandra plaatste op het SF forum.
Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe Tim Holtz stanzen voor de sissix. Wat zijn ze gaaf!!! en omdat hebt Big Stanzen zijn kun je echt elk materiaal gebruiken om te stanzen. In dit geval gewoon designpapier van Prima, nog uit een kit van Scrapfever, maar ook vilt stof metaalfolie en greyboard gaan erg goed. Ook heb ik de Around the page ponsen van Martha Stewart gebruikt. Ik vind ze zo mooi!!! Verder wat alphabeth stickertjes van Adornit, een kantje en het gipsen ornamentje heb ik weer zelf gemaakt. Hij is voor mijn voorraadje dat ik aan het aanleggen ben.

Bedankt weer voor het kijken,
Groetjes Marjolijn.

2 opmerkingen:

  1. mooie kleuren en vorm Marjolijn. wat een leuk vormpje dat gipsen ding.
    Ja ik ben er al weer een week , ben zondag naar Zeist geweest, ik heb me goed gedragen al zeg ik het zelf maar een paar stempels gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk Marjolijn, het lijkt ook wel een soort tasje. Wat is je ornamentje super zeg. Ik heb wel een heleboel gips, maar weinig stempels die geschikt zijn om ornamentjes mee te maken helaas....

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.