zondag 11 april 2010

kraamcadeautje

Sarah's vriendinnetje heeft een broertje gekregen. Natuurlijk wilde Sarah iets leuks maken voor het babytje. Op create4fun kwam ik afgelopen week dit leuke cadeaudoosje tegen, natuurlijk voor elk cadeautje gechikt maar ook voor dit doel een super idee. Sarah heeft gestempeld en gekleurd. Ik heb geholpen met het maken van het doosje en het in elkaar zetten van het geheel. Een paar leuke sokjes erin en klaar is het kraamcadeautje.
Schattig he!!!

Het lijkt nu of ik niks gedaan heb afgelopen tijd maar dat is niet zo hoor. Ik kan het alleen nog niet laten zien, maar dat gaat niet lang meer duren.

Groetjes Marjolijn.

3 opmerkingen:

 1. Wat is Sarah lekker crea he. Van wie zou ze het hebben haha. Ben benieuwd naar je andere creaties hoor. Ik heb afgelopen donderdag taart gemaakt foto's op mn blog. Hoe bevalt je nieuwe baan? Ik zie je volgende week he!!!!!!!!!!!

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh balen Marjloijn ik lees net dat je een nekhernia hebt en dat je baan niet doorgaat. Heel erg rot maar ik hoop wel dat je snel beter bent want een nekhernia is echt niet fijn!!
  Beterschap en ik hoop toch tot zondag.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi cadeautje hoor, daar zijn ze vast blij mee. Vooral omdat Sarah dat zo mooi gekleurd heeft !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.