vrijdag 19 februari 2010

Week 5,6 en 7 jaaroverzicht!

Het heeft even geduurd maar hier zijn ze dan , mijn laatste weekoverzichten. Ik ben nu helemaal bij en dat is een lekker gevoel. Ik werk steeds met hetzelfde papier. Dit is van MME uit het pakket "eye loved". Verder kun je het beste even op de foto's klikken om de teksten beter te lezen. Dit is de foto van week 5 "Daar word ik blij van" Ik heb per ongeluk week 5 en 6 om gewisseld maar ach, dat maakt niet zoveel uit. Hieronder de bijbehorende tekst.
En de binnenkant, de musical was geweldig!!!
Week 6 Spijt, waar heb jij spijt van.
En de bijbehorende tekst.
Dit is de binnenkant, een van de allermooiste films die ik ooit gezien heb.
Week 7 Carnaval!!!
En de bijbehorende tekst.
En de binnenkant, Soms is het zo eenvoudig om iets leuks te bedenken, met alle petshopdiertjes in bad!!! Feest!Nu maar afwachten wat het woord voor week 8 wordt en dan wat sneller werken, anders blijft het maar liggen. Bedankt voor het kijken en natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Marjolijn.

5 opmerkingen:

 1. Weer helemaal super Marjolijn....leuke foto van jou en natuurlijk Sarah, je houdt het lekker vol he?.....ga zo door.

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo, ja ik ben even aan het rondneuzen op je blog. Je hebt leuke dingen gemaakt. Maak je je jaaroverzicht allemaal met omslagjes? Vind ik eigenlijk ook een leuk idee.(misschien voor volgend jaar)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je weer helemaal bij bent met je jaarboek. En alle drie zijn ze heel erg leuk geworden! Wat een heerlijke meid word Sara al zeg. Prachtig handschrift heb je, zo regelmatig! En die lusjes aan je papier is dat een dubbele pons? Ik ben daar wel nieuwsgierig naar....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow je jaaroverzicht 2010 wordt echt heel mooi! Knap dat je dat zo een jaar kan volhouden, dat doe ik je niet na.
  Ik heb je journaling over spijt gelezen en snap heel goed dat je nergens spijt van hebt. Net als jij denk ik altijd dat de minder leuke dingen me in elk geval gebracht hebben waar ik nu ben en dat is precies waar ik op dit moment wil zijn!

  Veel succes met nog 45 weken te gaan!
  Liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super dat je weer helemaal bij bent! het ziet er allemaal even leuk uit! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.