zaterdag 6 februari 2010

Easelcard Valentijn

Op het scrapfeverforum zijn we bezig met een on line cropweekend. Sandra en Eefje hebben allerlei leuke activiteiten bedacht die we dit weekend kunnen maken. Gisteravond enthousiast begonnen maar ik had gewoon mijn dag niet. Na een heerlijk warm bad vanmorgen ging het allemaal weer wat beter en ben ik meteen verder gegaan. Ik heb de eerste twee opdrachten gecombineerd en er deze kaart mee gemaakt. Het is een easelcard , zo heet hij omdat het een soort ezeltje is geworden zoals een schildersezel. Je kunt hem dus heel makkelijk neerzetten. Erg leuk om te maken en heel simpel.
Zo is de kaarte dicht en zie je dat ik de sketch van opdracht 1 heb gebruikt voor de voorkant.
Het papier komt uit de kit van scrapfever. Zo ook het journalingkaartje waar ik nog een lieve boodschap op kan schrijven.
Aan de zijkant ziet de kaart er zo uit, je kunt nu goed zien dat het op een schildersezeltje lijkt.

De bloemen, ook uit de kit, heb ik bewerkt met glimmermist. Ik word misschien nog eens enthousiast over dat spul.
Nu ga ik snel iets aan het huishouden doen zodat ik straks weer lekker verder kan, misschien met opdracht 3 of de lay out van gisteren afmaken. Ik weet het nog niet.
Leuk dat je weer even langs bent geweest.
Groetjes Marjolijn.

7 opmerkingen:

 1. Marjolijn, het is een heel lief en mooi kaartje geworden....je hebt het wel erg leuk gefotograveerd, in bijzonder je theepotje...je weet ik ben er gek op.

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar had ik nog nooit van gehoord easelcard! Zo leer ik weer eens iets bij ha, ha .Hij is prachtig geworden en lief!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtige kaart marjolijn.
  Erg mooie kleuren en erg leuk dat model kaart.
  Helemaal super weer.

  Groetjes Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Marjolein, wat een ontzettend leuk kaartje heb je gemaakt. Super joh.

  Liefs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was al even niet op je blog geweest, maar ik zie dat de nieuwste scrapkit wel aan jou is besteed! Wat een ontzettend leuke dingen heb je er allemaal mee gemaakt! Ik heb 'm nu ook weer dus ga er gauw eens mee aan de slag..
  Enne..ik ben zaterdag wéér naar Avatar geweest! Nu met mijn zoon! En weer was het helemaal te gek! Ik wil nóg wel een keer!
  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooo wat een schatje zeg! hele mooie kaart. ik heb ook nog nooit gehoord van de naam easel moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey, ik ben eventjes op je blog komen rondneuzen. Je hebt wel toffe dingen gemaakt. Ik ga zeker nog eens terugkomen kijken. Ik ben namelijk ook aan dat jaaroverzicht bezig en ben benieuwd naar de creaties van anderen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.