dinsdag 16 februari 2010

ATC swap Valentijn

Valentijn, hoe kan het anders in februari, eigenlijk heb ik er niet zoveel mee. Nou ja, ik bedoel eigenlijk de commerciele kant, zelf maak ik altijd wel iets aardigs voor mijn geliefden.
Dit is in ieder geval de ATC die ik gemaakt heb. Als je hem openvouwt kun je de binnenkant bekijken. Het chinese teken staat voor liefde want daar draait het toch om met valentijn, geen geheime in mijn geval. hihi. Ik heb weer heerlijk zitten kliederen met stempels, lijm, kraaltjes, pailletjes, natuurlijk materiaal, veertjes, bedeltjes, embossingpoeder,papierenzakdoekjes, glimmermist, sparkle mod podge, bedeltjes en de cricut, jeetje wat een werk voor zo'n klein kaartje. Ze zijn weer voor de swap bij scrapfever.

Hieronder de ATC's die ik in ruil kreeeg deze ronde. Wendela heeft gehost omdat ik eigenlijk eerst niet mee zou doen. Dank je wel Wendela.
Dit zijn de ATC's van Sandra, Jo en Carla, superbedankt dames!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind ´m zo mooi Marjolijn, en hij ligt hier voor me heeeeeeel lekker te ruiken Leuk ook dat het hartje openkan en er nog een versiering in zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat hartje is super zeg... heel erg mooi gemaakt. Je kan er wat van!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.