dinsdag 16 augustus 2022

Knit&Knotbeurs 2022

Wat was het leuk!!! Ik had een passe-partout gekocht voor 2 dagen beurs in de hoop dat het de moeite waard zou zijn. Nou dat was het, boven verwachting zelfs. Allerlei leuke workshops en overal prachtige producten te koop. De ene wol nog mooier dan de andere en de ene workshop nog leuker dan de andere. Ik koos ervoor om nou eindelijk eens te leren hoe ik een sok moet breien. Dat wil ik al jaren een keertje doen, gewoon voor de leuk. Een paar vrolijke sokken. En er werd dus bij Atelier Sopra inderdaad een workshop gegeven, sokken breien en Mozaïek breien.
Ook daar was ik meteen enthousiast over, helaas had ik de mozaïek breien workshop al gemist maar bij de sokken breien kon ik nog aan sluiten. 
Ik bleek de enige te zijn, hihi alle aandacht dus van de juf. 
Even later kwamen er nog twee dames die graag mozaïek wilde leren breien en omdat het zo rustig was konden ze dus makkelijk aansluiten. 
Dat was ook wel weer gezellig. 
En daar kwam meteen mijn passe-partout van pas want de volgende dag kon ik dus nog terug voor dat workshopje. Zodoende heb ik dus en het sokje en dit prachtige lapje gebreid. 
Wat heb ik veel geleerd. Averechts breien met de Duitse methode, een andere manier van steken opzetten, het sokje breien (het andere sokje moet ik dus nog breien) en dat prachtige lapje. Ik kijk al uit naar het patroon voor de handschoentjes.
Breien, ik had het al zeker 25 jaar niet meer gedaan maar ik heb het weer ontdekt. 
Wat is dat leuk om te doen ook, zeker nu ik alle tijd aan mezelf heb. 
Heerlijk lekker kneuterig, ik hou er van.
Oh ja, ik heb ook nog leren guimpen, had nog nooit van het woord gehoord zelfs, dat laat ik een ander keertje zien. 

Bedankt weer voor je bezoekje,
liefs,
Marjo(scrap)ljjn.

1 opmerking:

Els zei

Wat leuk dat je zoveel heb geleerd op de beurs.
Groetjes, Els