maandag 23 januari 2017

It's wintertime.

Mijn 1e kerstkaartje voor 2017/2018 is klaar. Ja jullie lezen het goed!
Ik doe mee bij Tiet's creatieve wereld aan de kerstkaarten challenge, 2 kerstkaarten per maand en uiteindelijk moeten het er 30 worden dus na de zomer maak je er wat meer per maand.
Het idee voor de easel-kaart kreeg ik n.a.v. de S.O.L. afgelopen week bij Noor! Ik vond het zo leuk dat ik er nog een gemaakt heb maar dan naar mijn eigen idee.
Het stempeltje had ik nog liggen, die kwam ik tegen bij het opruimen en ik vond het prima geschikt voor achter en voor het raam, het vogeltje met het envelopje heb ik er namelijk afgeknipt.
Het is tevens een schudkaartje geworden met hele kleine sneeuwbolletjes.
Daarmee kan ik dus ook meedoen aan de challenge bij het S.A. forum, Het stempeltje is ingekleurd met distressinkt en bewerkt met stickles.
Verder lekker gekliederd met sneeuw en wat details aangebracht met sneeuw-stansjes, mistletoe en een hertje dat meteen het standaardje vormt waardoor het kaartje blijft staan.

Nu moet ik met mijn persoonlijke challenge aan de slag, een hele lastige kreeg ik van Kitty maar ik kom er wel uit.
Alhoewel???

hihi

Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

1 opmerking:

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.