zaterdag 1 januari 2011

Een heel nieuw jaar!!!!

Ja hoor, het is zover.
Een heel nieuw jaar!!!!
Een heel nieuw jaar om mooie dingen te maken, vriendschappen te onderhouden, nieuwe mensen te ontmoeten en om te genieten van elkaar.
Want ook dat is scrappen voor mij. Door deze hobby heb ik heel veel lieve mensen ontmoet waar ik heel veel om ben gaan geven.
Voor jullie allemaal hoop ik ook op een mooi nieuw jaar en dat alles wat jullie hopen mee te maken in dat jaar waar mag worden.
En voor mijn volgers en alle anderen die mijn blog wel eens bezoeken, dank je wel voor de aandacht en de lieve berichtjes die ik van jullie mocht ontvangen.

Alle goeds,

Liefs Marjo(Lijn)

7 opmerkingen:

Ria zei

Ook jij samen met je familie een heel mooi 2011
met een goede gezondheid en veel creativiteit !!

groetjes Ria S.

Kimmie zei

Jij ook een super nieuw jaar. Nog bedankt voor je kaartje erg mooi geworden. Zullen we een datum prikken in februari? Ik kan vrijdag 4 februari of een keertje in de avonduren. Ik hoor het wel.

Groeten Kim

Danielle zei

Lieve Marjolijn,
Ik wens jou heel veel gezelligheid, creativiteit, zonneschijn, liefde, plezier, gezondheid en alles wat nog meer heel goed is, voor 2011!
liefs Daan

Scrappiness zei

Wat een lief berichtje zo aan het begin van het nieuwe jaar! Marjolijn ik wens jou en je familie en kinderen ook een heel mooi jaar. Veel liefde, gezondheid en vriendschap.

Anoniem zei

Hallo Marjolijn,
Ik wens jou alle goeds toe voor 2011 en natuurlijk ook voor daarna. Ik ga je blog ook volgen. Leuk dat je mij ook volgt.
Groetjes Natas

sam zei

een heel gelukkig nieuwjaar en de allerbeste wensen!

Maja Rijkers zei

Hoi Marjolijn, een heel gezond, gelukkig en creatief jaar voor jouw en je gezin!!
Groetjes Maja.