zaterdag 1 januari 2011

Een heel nieuw jaar!!!!

Ja hoor, het is zover.
Een heel nieuw jaar!!!!
Een heel nieuw jaar om mooie dingen te maken, vriendschappen te onderhouden, nieuwe mensen te ontmoeten en om te genieten van elkaar.
Want ook dat is scrappen voor mij. Door deze hobby heb ik heel veel lieve mensen ontmoet waar ik heel veel om ben gaan geven.
Voor jullie allemaal hoop ik ook op een mooi nieuw jaar en dat alles wat jullie hopen mee te maken in dat jaar waar mag worden.
En voor mijn volgers en alle anderen die mijn blog wel eens bezoeken, dank je wel voor de aandacht en de lieve berichtjes die ik van jullie mocht ontvangen.

Alle goeds,

Liefs Marjo(Lijn)

7 opmerkingen:

 1. Ook jij samen met je familie een heel mooi 2011
  met een goede gezondheid en veel creativiteit !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een super nieuw jaar. Nog bedankt voor je kaartje erg mooi geworden. Zullen we een datum prikken in februari? Ik kan vrijdag 4 februari of een keertje in de avonduren. Ik hoor het wel.

  Groeten Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Marjolijn,
  Ik wens jou heel veel gezelligheid, creativiteit, zonneschijn, liefde, plezier, gezondheid en alles wat nog meer heel goed is, voor 2011!
  liefs Daan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief berichtje zo aan het begin van het nieuwe jaar! Marjolijn ik wens jou en je familie en kinderen ook een heel mooi jaar. Veel liefde, gezondheid en vriendschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marjolijn,
  Ik wens jou alle goeds toe voor 2011 en natuurlijk ook voor daarna. Ik ga je blog ook volgen. Leuk dat je mij ook volgt.
  Groetjes Natas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een heel gelukkig nieuwjaar en de allerbeste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marjolijn, een heel gezond, gelukkig en creatief jaar voor jouw en je gezin!!
  Groetjes Maja.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.