zondag 14 november 2010

I love Christmas (Deel2)

Met de foto's die ik gemaakt heb van alle dingetjes die ik tot nu toe heb gemaakt met de kit heb ik deze lay out gemaakt. Uiteraard ook weer met de spulletjes uit de kit en het een en ander uit eigen voorraad.
Ik heb een sketch gebruikt deze keer en ik dacht serieus dat het de sketch voor de wedstrijd was maar dat is niet.
Maar ik vond hem wel heel leuk.
De titel is gemaakt met de cricut en de nieuwste cardridge die ik heb. Hij zit op de gypsy en heet gypsy font. Past goed bij de kerst die krullerige letters.
De bloemen zijn gemaakt met de nieuw sizzix stans die ik heb en waar ik enorm blij mee ben.
Die ga ik heel vaak gebruiken, dat weet ik nu al.
 Verder heb ik met de gluepen de kerststerren overgetekend en daar Deco Korrels Fine overheen gestrooid. In het uitgescheurde hoekje zit een stukje metaal dat ik bewerkt heb met een embossingmal voor de cricut. Het metaal komt van een colablikje. Je kunt het ook nog heel mooi bewerken met alcoholinkt maar dat heb ik hier niet gedaan. En ik heb nog een heleboel over van de kit om nog meer leuks te maken, maar ik denk dat ik me nu eerst eens op sinterklaas en de kerstkaarten ga storten.

Dank je wel weer voor het kijken en de lieve berichtjes.
Liefs Marjo(Lijn)

9 opmerkingen:

CEE zei

HoHoHo, wat is het mooi.
Los was het al leuk, nu is het prachtig.
Wat een geweldige LO heb je gemaakt. Prachtige kleuren en allemaal van die leuke details. En zo zie je maar Kerst is niet altijd groen met rood, maar blauw en bruin kan ook ( toevallig mijn favouriete kleuren).
Groeten,
Carla

An Zeelmaekers zei

waaaw wat een ongelooflijk mooie lo! prachtige kleuren en details!

Danielle zei

wauw marjolijn wat is hij mooi...prachtige kleuren, je hebt de wintersfeer heel mooi vastgelegd zo.

jacqueline zei

Wat een prachtige LO zeg, schitterende kleuren en er zitten zoveel mooie elementen in.

Groetjes Jacqueline

Scrappiness zei

Wat super Marjolijn, heel erg leuk om een layout te maken met de spulletjes uit de kit en het papier uit de kit. Een betere match kun je haast niet hebben hihi. En het is ook een prachtige layout.
tuurlijk ook een bbtje.

nicolet zei

Wat is het heerlijk om hier rond te kijken zeg!! Ben gelijk maar even volger geworden, hoef ik niets meer van al dit moois te missen!
Groetjes Nicolet

Maja Rijkers zei

Geweldige LO heb je weer gemaakt!!! Zo'n leuk onderwerp en heel veel mooie details zoals het bolletjeslint bovenaan en het stukje metaal.De sizzixstans zet ik op mijn verlanglijstje want de bloemen vind ik super!!! groetjes.....

Kimmie zei

Zo jij bent lekker bezig zeg. Ik heb niet eens de tijd om te reageren haha. Ik ben op het moment een beetje geblokkeerd maar dat komt vast wel weer goed.
Ik kijk uit naar je volgende creatie.

Groetjes Kim

Marieke zei

Wat een superleuk idee om hier een LOtje van te maken! Errrg mooi!