donderdag 11 november 2010

Kersthuisje

En weer een leuk item gemaakt met de scrapkit, helaas nog steeds geen lay out maar misschien ga ik met deze foto's wel een lay out maken.
Het huisje is gemaakt met een templatemal van Joy, ook verkrijgbaar bij Scrapfever. 
Hij werkt hetzelfde als de mal uit de kit van het taartpuntje. Ik heb hier wel het dakje rondom met 1" vergroot omdat ik graag een randje wilde maken met een pons en ik vind een overhangend dakje ook leuker.
De boompjes zijn gemaakt met de die van Marianne design. Het hekje met een sizzix die en de vogeltje met de cricut, Serenade cartridge. Sinds ik mijn gypsy heb ben ik weer opnieuw verliefd op mijn cricut.
Alle randen zijn bewerkt met distressinkt, alle details bewerkt met (distress) embossingpoeder.
De plaksteentjes op de boom komen van het kruitvat.
Het bolletjeslint zat ook in de kit van SF.
Ik ben er best wel even mee bezig geweest want steeds vond ik het huisje niet af. Ik zou er nog wel een heleboel bij willen doen maar vond het ook wel weer goed genoeg zo. "Less is more" zeggen ze weleens.
 
Dit vind ik zo leuk om te doen, lekker freubelen.
Hier nog een foto van alles wat ik tot nu toe gemaakt heb met de scrapkit.
Op naar het volgende ideetje.


Bedankt weer voor het kijken en tot het volgende projectje.
Liefs Marjo(Lijn)

6 opmerkingen:

 1. Wat een superschattig huisje Marjolijn! Het boompje is echt gaaf! Ik vind dat je tot nu toe schitterende dingen hebt gemaakt met de scrapkit. Een layout is niet altijd nodig toch, nu heb je lekker vast wat home-deco voor de kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gave dingen heb je er mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marjolijn...wat een schattig huisje en trouwens al je spullies zien er weer erg goed uit....je gaat weer lekker meis.

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, zo'n scrapkit is aan jou wel besteed, zie ik! Wat een leuk huisje heb je er nu weer mee gemaakt!!! En als je er nu ook nog een layout mee gaat maken heb je echt alles uit die kit gehaald! Een betere reclame kan Chantal niet wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi zeg! daar zit waarschijnlijk veel werk in!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.