dinsdag 3 augustus 2010

Girls, just wanna have fun!

Sarah en Zoe zijn echte vriendinnen, ze gieberen wat af met z'n tweetjes.
Hier hebben ze op een middag heerlijk elkaar zitten schminken met mijn theater make-up. Een gekke pruik op uit de verkleedkist en natuurlijk even foto's maken.
Maar vooral heel veel lachen!!!!!

Het papier is uit de scrapkit van scrapfever, sassafrass, Indie girl. Niet de makkelijkste lijn om mee te scrappen omdat de kleuren niet echt helder zijn maar een beetje oud. Wel heel erg mooi!!!!!
Ik heb een sketch gebruikt die ik deze week op het www tegen kwam en erg leuk vond. Het is meteen de wedstrijdsketch voor de algemene westrijd bij SF.
Dus als je zin hebt, neem hier eens een kijkje en doe mee.
De uiltjes zijn gemaakt met de cricut, waar ik weer eens giga ruzie mee had maar ik zal jullie de details besparen. Ik heb de "Give a Hoot" cardridge gebruikt.
Het cameraatje is een stempel die ik meerder keren op verschillende papiertjes gestempeld heb, uitgeknipt en op elkaar geplakt, paperpiecing! Dat was de techniek, vorige keer kon ik er niet op komen.
De titel is gemaakt met de cricut en de "Zoo balloo" cardtridge.
Op het journalrondje heb ik de tekst gestempel.  Ook het journalcirkeltje is een stempel van Me and my Big ideas. Erg mooie stempels die ik gekregen heb op het scrapweekend.
De foto's van het schminken zelf waren ook heel erg leuk dus die heb ik achter de foto in een pocket verwerkt.

Zijn ze niet schattig, die twee!
Ik heb trouwens weer eens gebruik gemaakt van mijn naaimachine bij deze lay out, dat is af en toe toch ook wel weer leuk.
De foto voorop heb ik een klein beetje bewerkt met roze acrylverf omdat ik de achtergrond nogal donker en saai vond.  

Ik hoop dat ik nu mijn scrapmood weer een beetje gevonden heb want die was ver te zoeken de laatste tijd. Ik hoop jullie deze week dus nog meer te laten zien.
Bedankt weer voor het kijken,

Groetjes Marjolijn.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

niks van te zien dat jij je scrapmood kwijt was!! onwijsleuk lootje weer geworden!! liefs raffa

Tamara zei

echt een super leuke layout geworden met erg leuke foto's!! xx Tamara

Kimmie zei

Wederom leuk geworden en vooral de foto's en het verhaal erbij dat is later voor Sarah erg leuk om terug te zien en te lezen.
Ik hoop inderdaad dat je je scrapmood weer hebt. Ik heb in ieder geval zin in vrijdag. Zal ik iets meenemen voor de lunch? Ik zit steeds op jullie kosten te eten haha.

Groetjes Kim

Scrappiness zei

Geweldig Marjolijn, ik zeg m net op het scrapfeverblog een hele mooie uitwerking van de sketch. Supergave foto´s ook. En dat kleine cameraatje onderaan is ook zo leuk :D
Leuk ook dat je beschrijft hoe je de layout hebt gemaakt.

marjan zei

Dat jij je scrapmood weer hebt gevonden,dat is te zien !!
Wat een superlootjes :)
Fijn dat je even uitlegt hoe je die camera hebt gemaakt...daar was ik erg nieuwschierig naar,zo leuk,dat ga ik zeker een keertje proberen..
Prachtig papier ook:):):)

Chantal zei

Heerlijk toch als je na een scrapdip ineens weer zin heb om lootjes te maken. En dan zijn ze ook weer zo leuk! De verborgen foto's vind ik wel een goed idee, normaal doe je dan eigenlijk niets meer met die foto's, terwijl ze juist zo leuk zijn. Dus al met al mijn complimenten weer hoor.

liefs bea zei

Geweldig lootje , zo leuk dat die meisjes zo veel lol kunnen hebben met shminken en verkleden!
Geniet er maar van !