dinsdag 17 augustus 2010

Home is where my heart is.

Eindelijk is hij af, de opdracht voor de Personal Challenge van Daniella, bij Scrapfever.
Ik vond de opdracht zo leuk maar kreeg niks uit mijn handen. Uiteindelijk heb ik voor de sketch van de westrijd deze maand gekozen.
De opdracht was, maak een lay out met foto's van je interieur. En hij moest ook in een bepaalde stijl die ik maar uitgelegd heb als romantisch.
 
Om toch iets van mijn interieur te zien hier nog een foto van de foto's. Ik heb foto's gemaakt van mijn lievelingsplekje in de tuin, een klein hoekje waar ik heerlijk in de zon, of schaduw kan zitten met een lekker kopje koffie of om heerlijk te ontbijten in de ochtendzon!!! Oh, scheen die maar weer eens.
Verder foto's van de huiskamer en de slaapkamer. Foto's van de rommelige kinderkamers en mijn scrapplek heb ik jullie maar bespaard maar ik denk dat ik daar ook nog wel iets mee ga doen, toch leuk voor later.
De titel is gemaakt met de cricut en de "Home accents" cartridge.
Eerst gesneden en daarna over getekend met de cricutstiften.
De ieniemini hartjes heb ik geponst uit een stukje krimpie dinkie en daarna verhit met de heattool, de hele zolder lag vol! Ze vlogen allemaal uit mijn doos.
De foto's zijn bewerkt met photoshop elements. Ik had er 1 klaar en toen wist ik niet meer hoe ik het gedaan had dus kon ik weer helemaal opnieuw beginnen, deze keer met een pen en papier bij de hand.
Verder veel stempels gebruikt, uit de card en scrapkit en van Kaiserkraft, verder een reep katoen gerimpeld met de naaimachine en de randjes bewerkt met een stempelblokje.
De titel heb ik vastgeplakt met de stickermaker van create a sticker, daar ben ik zo blij mee.
Werkt echt geweldig!
Nou dat was het wel, ik ben best tevreden en hoop dat ik voldaan heb aan de opdracht. Ik ga eens op zoek naar een nieuwe opdracht voor de volgende op de lijst.

Bedankt weer voor het kijken,
Lieve groetje Marjolijn.

9 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettende mooie LO is het geworden, je hebt de sfeer van je huis echt weer gegeven via je LO.....romantisch!!!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super mooi uit zeg!!! De foto's zijn heel romantisch geworden. Ik heb photoshop op mijn pc, maar nog niets mee gedaan.Ik vind het er zo leuk uit zien dat ik dat ook eens ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een super mooie LO geworden, ziet er heel romantisch uit. Ik sla hem even op kan ik hem nog eens namaken, vooral heel leuk om heel veel foto's te verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie romantische LO ...
  vind de rustige kleuren erg mooi

  Groetjes Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow Marjolijn, die is goed gelukt!! erg mooi en lekker romantisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee die is heel erg mooi gelukt. Vooral de titel vind ik gaaf gedaan en de fotobewerking past er helemaal bij.
  Ben benieuwd naar al je volgende (Tim Holtz) projecten ;-)

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi geworden Marjolijn, helemaal romantisch.
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Marjolijn,
  Wat een prachtige "inkijk" heb je ons gegeven in je huis. Heel mooi geworden. Knap hoe je de foto's hebt bewerkt. Het is nu of het hele oude foto's zijn.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ´m supergaaf geworden Marjolijn, leuk dat je de sketch van de wedstrijd hebt gebruikt! Mooie kleurstellingen en heel romantisch door de bewerkte foto´s. Ik ben inmiddels ook krimpieverslaafd en heb op de beurs bij chantal ook de zwarte versie gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.