zaterdag 6 maart 2010

week 8 en 9 jaaroverzicht

Mijn jaaroverzicht is weer bijgewerkt, de foto's zijn niet zo geweldig door de binnenvallende zon maar ik had even geen zin om ze opnieuw te maken. hmmmm.
Week 8, het thema, olympische winter spelen, ik heb er niks mee behalve de 10km wat een groot drama werd voor Sven Kramer, en het kunstrijden, prachtig vind ik dat.
Heel hard gewerkt aan de zolder de afgelopen week.
Week 9. Werk was het thema, ik werk niet meer buitenshuis sinds de geboorte van Sarah maar geniet daar dan ook met volle teugen van. Op school ben ik leesmoeder maar thuis ook! De foto is van Sarah want foto's van de kindjes op school plaats ik liever niet hier. Nog op de rommelige zolder!!!

De zolder is klaar!!!! Jippie, en wat is het heerlijk licht en gezellig geworden met onze nieuwe tafel en kasten, en lamp. Ik geniet met volle teugen. Alles is alweer in gebruik genomen en het ziet er dus al weer lekker levendig uit. De zolder is ons plekje in het huis.
Nu nog even afwachten wat het thema voor de komende week gaat worden, daarna ben ik drie weken aan de beurt. De thema's heb ik al bedacht nu nog netjes uitwerken.

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reactie's.

6 opmerkingen:

 1. wow dat zal aardig wat tijd in beslag geniomen hebben ik ken het niet meer terug!

  kan je nu wel alles vinden?? en wedden dat over een maand of twee alles weer vol ligt...heerlijk toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Marjolijn, de foto van de kunstrijdster vind ik helemaal toppie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heerlijk dat de zolder zo opgeruimd is.....en wat fijn dat jullie er zo een gezellige plek van hebben gemaakt, heerlijk lijkt me dat een grote zolder (als we ooit verhuizen wil ik ook een huis met een leefzolder hihihi).
  Je overzichten zien er weer super uit zeg!

  Tot de volgende keer.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ´t Is weer super Marjolijn, hoe meer ik ervan zie hoe leuker ik het idee vindt om zo´n jaaroverzicht te maken. Helaas ben ik niet zo trouw... Geweldig de foto´s van je zolder en Sara zo lekker aan het knutselen. Leuk ook dat je toch de winterspelen hebt gescrapt, ook al heb je er niets mee. Mooie foto is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo wij zullen deze zolder aanstaande zaterdag eens op stelten zetten haha.
  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marjolijn, wat ben je weer lekker bezig geweest....en wat houd je het vol, goed van je hoor, je hebt leuke foto's gebruikt, super meis.

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.