maandag 22 maart 2010

Berenliefde

Naar aanleiding van het leuke blinde scrappen bij de scrapheap ben ik zelf ook begonnen bij scrapfever. Ik heb voor de eerste keer een sketch gebruikt omdat ik het al heel erg moeilijk vond om alles juist te omschrijven. Uiteindelijk is het heel erg goed gegaan en had bijna iedereen de lay-out goed uitgewerkt. Ik ben trots op de dames en ook wel een beetje op mezelf. De foto's zijn van een fotosessie die ik met de twee meiden zelf heb gedaan, eigenlijk heel spontaan al zijn de foto's wel geregiseerd. Beide meiden hebben bij hun geboorte een beer gehad van mijn broer en die is hen allebei heel dierbaar, zowel de beer als mijn broer. Het werd tijd dat ze weer eens met die beren op de foto gingen en dat is goed gelukt.
Bij scrapfever kun je de rest van de uitwerkingen zien in het daarvoor bestemde album met ook de sketch. Ik vond het superleuk om te doen en de nieuwe sketch ligt al klaar, nu nog maken en uitschrijven. Natuurlijk kan ik die pas eind april laten zien. Even geduld dus nog.
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, alvast weer bedankt voor de lieve woordjes.
Liefs Marjolijn.

5 opmerkingen:

 1. Je hebt heerlijk fleurig papier gebruikt meis...erg goed gelukt hoor en de foto's van de meiden (met beren) zijn er leuk.TOPPIE

  liefs Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie LO geworden met een mooi verhaal erachter. Het schuin plaatsen van het geheel is ook een leuk idee.( of heb ik dat gemist met het volgen van de handleiding?)
  Het blinde scrappen is heel leuk, volgende doe ik zeker mee.
  groeten,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je LO ontzettend leuk geworden zeg.
  Wat een geweldige kleuren heb je ook gebruikt.....en de foto's echt super en wat een bijzonder verhaal van de beren.
  Erg leuk trouwens dat blind scrappen, wie weet als de tijd het toelaat doe ik nog wel eens mee.

  Groetjes en tot de volgende keer.
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Mooie sketch ook en leuk om mee te doen met de blide scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke kleurtjes en prachtfoto's leuke letters heb je ook gemaakt voor beren.

  maar nu de vraag ....wat is blind scrappen??

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.