maandag 4 januari 2010

Nieuw jaar, Nieuw Blog!!!

Ten eerste voor iedereen een heel erg goed 2010. Daar wil ik graag mijn nieuwe Blog mee beginnen. Ik hoop dat al jullie wensen voor dit jaar uit mogen komen.
Omdat ik zie dat er toch veel meer mogelijkheden zijn met dit Blog ga ik het hier toch nog maar eens proberen. Hopelijk lukt het me deze keer wel. Natuurlijk ga ik mijn oude Blog niet opruimen. Ik zal een link plaatsen daar naar toe zodat het voor iedereen zichtbaar blijft.
Het zal nog wel even puzzelen zijn maar ik denk dat ik er met wat hulp best zal komen.
In ieder geval vind ik het superleuk als jullie ook hier voortaan een kijkje willen nemen en een berichtje achterlaten. Het wordt in ieder geval al makkelijker om te volgen.
Ik hoop hier snel ook wat scrap of ander werk te laten zien. Ik barst weer van de kersverse ideeen dus het zal vast niet lang duren.

Groetjes en tot kijk Marjolijn.

5 opmerkingen:

 1. Wow....Marjolijn welcome to the Blogspotclub....geintje hoor, maar wat ziet je blog er al goed uit...geweldig hoor, met blogspot kan je veel meer dan de andere.
  Succes meis, als je wat wilt weten dan hoor ik het wel (ben ook niet zo technisch hoor)

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met je nieuwe blog. Ik kom regelmatig een kijkje nemen hoe je je blog verder "aankleed".Ik zal Kim eens vragen wanneer ze zin en tijd heeft dan kunnen we een keer een dag afspreken om te scrappen.Dan kun je me meteen dat liedje voor zingen !! De titel komt me bekent voor maar ik kan maar niet op de melodie komen aargh !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.