maandag 18 januari 2010

Jaaroverzicht 2010

Daar ben ik mee begonnen, het idee komt van Annie bij de scrapheap. Zij had er vorig jaar al een gemaakt en op het scrapheapweekend liet ze ons het resultaat zien. Zo leuk, Nu zijn er heel veel scrappers op het forum van de scarpheap mee begonnen. Iedere week wordt er een thema opgegeven en naar aanleiding daarvan maak je een pagina voor je jaaroverzicht. Ik maak het iets uitgebreider en maak er meteen een soort dagboek van over dit jaar. Daarom maak ik aan de binnenkant enveloppen waar ik mijn overige tekst in doe, gewooon omdat die niet voor iedereen bedoeld is en ik die dus niet openbaar maak op het net. De eerste week was het nieuwe jaar 2010, heb je voornemens of niet. Boven de foto en hieronder de tekst.

Als je de foto openklapt zit daarachter de envelop met daar weer een foto die in die week is gemaakt. In de envelop zit het verslag van de week met eventuele kaartjes e.d. In dit geval wat krantenartikelen over het "Drie koningen" zingen waar Sarah en haar vriendinnetje Zoe aan mee hebben gedaan, Ze vielen drie keer in de prijzen en hadden allebei een boon, ook nog goed voor een prijsje!!! Wat een geluk!!


Ook week 2 is al klaar, deze keer was het thema Winter! Nou daar ontkomen we dit jaar niet aan, heerlijk!!!!
In de envelop zit weer een weekverslag met als hoopgtepunt Sarah's zevende verjaardag!!!

Week drie gaat over vriendschap maar die is nog niet klaar. De week is nog maar net begonnen.

Helemaal tevreden ben ik nog niet en er ging gisteren een heleboel mis met de glimmermist dus ik moet nog het een en ander herstellen en decoreren. Maar ik wilde toch het begin vast laten zien. Nu nog volhouden,dat is een groter probleem bij mij met dit soort langdurige projecten, maar ik heb goede hoop met alle steun van mijn scrapmaatjes!!!

Bedankt voor het kijken en lieve groetjes Maarjolijn.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee Marjolijn...enne volhouden hoor, want dan zal het een schitterend boek worden....leuk om over een paar jaar weer in te kijken en een mooie herinnering, voor je miessies....
  Succes ermee en zal je zeker volgen (zoals altijd hi hi)

  lieve groet Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, Marjolijn. Dat belooft een hoop werk elke week! Volhouden hè? Dan heb je wel een geweldig boek straks! Ben zelf ook dit jaar begonnen met 'One Word Each Week', gewoon voor mezelf en op 15x15cm formaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk Marjolijn, een hele gave foto ook van jullie viertjes. Mooie papierkeuze en succes met volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn prachtig geworden Marjolijn! leuk om te zien dat iedereen er zoiets moois en ook heel anders van maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk project!
  Erg leuk straks om dat allemaal weer terug te lezen!
  Ben benieuwd naar de rest van je jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook al weer zo leuk. Mn moeder had al gevraagd of ik ook mee wilde doen. Ik zal zo eens kijken op de site van de Scrapheap misschien mag ik ook nog meedoen. Succes met volhouden ennuh wanneer gaan we scrappen???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo dat is een hele onderneming. wat voor formaat doe je het? is dat 8x8

  leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto is dit Marjolijn, en wat een gaaf idee om de belangrijkste dingen uit het jaar 2010 te scrappen.
  Je papierkeuze vind ik toppie!!!
  Succes en volhouden he.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.