vrijdag 8 januari 2010

Mijn eerste lay out van 2010. Tijdens een heerlijke winterwandeling prachtige foto's gemaakt. Eva is niet zo'n winterliefhebber, die reist liever naar de zon. Maar voor deze foto wilde ze graag even tijd maken. Ik vind het een plaatje en ben er heel blij mee.


Het designpapier is van Basic grey, al een oude lijn "Pattern paper". Door de grijze kleur vond ik het zeer geschikt voor deze winterse lay out. De swirl en het lijstje rond de foto is met de Cricut gemaakt, Eerst gesneden en daarna getekend met de stiften die je voor de cricut kunt kopen. Ik kreeg de tip van anita en ben meteen gaan uitproberen. Het geeft dus een prachtig accent aan de swirls en dat hoeft nu niet meer met de hand. Dit ga ik zeker vaker gebruiken.


De bloemen zijn ook zelfgemaakt met de EK ponsen en filterpapier, daarna gekleurd met Glimmermist.

Verder heb ik voor de eerste keer een swirl van Prima gebruikt, say it in crystals. Normaal maak ik ze met de hotfix, dit scheelt een heleboel werk maar ik stoor me toch aan het plastic lijntje er tussen in. Ach, misschien even wennen.
Ik ben heel tevreden over het geheel, vond het erg leuk om deze lay out te maken. Natuurlijk ben ik ook zeer benieuwd wat jullie er van vinden en hoop ik op mijn nieuwe Blog weer net zo'n enthousiaste reactie's te krijgen dan op mijn oude. Hij moet nog wat vorm krijgen maar daar moet ik nog aan werken.
Liever groetjes Marjolijn.

11 opmerkingen:

 1. Prachtig lootje!! Zoals ik als schreef op het forum, heel mooi geworden de omlijningen. En ik vind de foto ook echt geweldig.
  En veel succes en plezier met je nieuwe blog, zoals je ziet ben ik hier ook volger geworden en ik zal jouw linkje ook even aanpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem super leuk geworden. Mooie foto van Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je lootje prachtig! En die stukjes tussen de steentjes zie je op een gegeven moment gewoon niet meer hoor. Idd een kwestie van wennen. En tuurlijk blijven we ook hier berichtjes plaatsen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie LO Marjolijn.
  Wat een prachtige kleuren en een schitterend mooie foto!
  Je blog is ook erg mooi, ik kan geen volger worden maar ik blijf je wel volgen hoor wahahaha.
  Ik zal je adres deze week even veranderen bij mijn linken.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vindt het een super LO! En dat lijntje tussenin dat went wel, ik stoorde me er ook verschrikkelijk aan! Maar het went!

  Groetjes Reginne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je nieuwe blog. Ik zal Kim eens vragen wanneer ze zin en tijd heeft dan kunnen we een keer een dag afspreken.Kun je me meteen dat liedje voorzingen. De titel komt me bekent voor maar ik kan niet op de melodie komen. Aargh !!! Je layout heb ik al op de scrapheap gezien...Très chique !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, mooi hoor!!

  Ik zit er soms ook over te denken om over te stappen naar Blog. Het werkt idd een stuk mooier en makkelijker. Maar ik kan nog geen afscheid nemen van web-log...

  Groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heee Marjolijn,

  alles goed. Supermooie lo zeg. Bij mij stond het scrappen, bloggen en forummen op een laag pitje. Hopen dat het snel weer komt hoor. Wel saai zo haha. Zullen we snel weer een keertje afspreken. Misschien vind je het leuk om een keer in Oosterhout bij mijn moeder te scrappen. Daar hebben we ook lekker veel ruimte. Ik hoor het wel. Ik zal snel weer eens op SF kijken.

  Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik had het op het forum al gezegd, maar hier nog maar een keer, het is echt een super mooie LO, en een hele moooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk die bloemen van filters- online lesje???

  ik ben benieuwd of blogspot beter bevalt en wat het verschil nou eigenlijk is met wat je eerder had.

  prachtfoto van Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi nieuw blog heb je , zal het meteen ff veranderen bij Favo !
  Je lootje is erg mooi en de foto is super gaaf!
  De zelfgemaakte bloem is ook erg goed gelukt !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.