zaterdag 23 januari 2010

Mijn feestje

 
 Sarah's feestje is weer voorbij, het was weer een groot succes en alle kinderen hebben genoten. Deze keer werden er cupcakes versierd. Wat een heerlijk geknoei en gefrutsel was dat, Het werd een heerlijke smulpartij. Daarna speelden we Bingo met gigantisch veel leuke prijsjes en iedereen had drie keer prijs. Omdat er nog even tijd over was hebben we er ook nog een K3 disco aangeplakt en dat was helemaal pret, vooral toen Theo met de lichten begon te knipperen. Maar aan elk feestje komt een eind en zo dus ook aan dit, maar dat geeft niet hoor, Sarah is al weer bezig met ideetje voor haar volgende feestje. Natuurlijk moest er weer een albumpje gemaakt worden van de foto's, helaas zijn we vergeten van de Bingo foto's te maken, we waren te druk bezig met helpen, controleren en prijzen uitreiken! Ach dat mag de pret niet drukken, we hebben toch weer een leuke herinnering aan een supergaaf feestje.

   

Voor het album heb ik gebruik gemaakt van de Nook&Pantry lijn van BG. Ik heb de hele lijn gekocht bij Scrapfever want ik vind het papier zo leuk. Het idee voor het Album kwam van een workshop die ook bij Scrapfever werd gegeven on line! Voor het album is de waterval techniek gebruikt. Je trekt dus aan het kleine cupcakeje rechts en dan komen de pagina's om de beurt tevoorschijn. Het cup cakeje is zelfgehaakt met de zgn. amigurumi techniek, het was even puzzelen maar uiteindelijk is het gelukt om het op een cupcakeje te laten lijken. Of niet? 

 
Links in het album kan de foto opengeklapt worden en daaronder bevindt zich ook nog een klein watervalalbumpje, deze trek je naar beneden en verspringt.
 
Achter het cup cakeje dat gemaakt is met een Sizzix Die zit de uitnodiging voor het feestje. De uitnodigingen waren ook zo gemaakt door Sarah!
 
Hier zie je de kleine waterval nog een keer.




 
Verder een overzicht van de foto's in het album met een verslagje van het feest erbij. Het papier is van zichzelf al zo leuk dat ik niet eens iets anders heb gebruikt. soms is het gewoon goed zoals het is.
Ik ben heel benieuwd wat jullie er weer van vinden. Alvast weer bedankt voor het kijken en de reacties.
Lieve groetjes Marjolijn.

19 opmerkingen:

Lilian zei

Marjolijn...het is een heel leuk boekje geworden van Sarah's feestje, lekker eigentijds en zeker om te bewaren voor haar...echt leuk.

lieve groet Lilian

wendela zei

leuk!!!!!! en wat gaaf je zelf gehaakte cupcake...zoooo schattig!!!

Scrappiness zei

Je hebt gelijk dat het papier niets nodig heeft, het album is zo hartstikke leuk. En door de twee watervallen en het openslaande cakeje zit er genoeg andere verrassende elementen in. Echt superleuk gedaan.

Ellen zei

Wat een ontzettend leuk album is het geworden zeg!! Heel veel leuke details...En wat knap dat je die cupcake zelf gehaakt hebt zeg!! Super!

Chantal zei

Wat een superleuk boekje zeg. Idd heeft het papier niet veel nodig. Wat een leuke herinnering als Sarah later groot is!!

Brenda zei

Wat een leuk albummetje heb je er weer van gemaakt. Je gehaakte cupcake is erg goed gelukt.

Anoniem zei

wauw wat een leuk albumpje! zit heel leuk in elkaar en je cupcakeje is zooo schattig!

jacqueline zei

Wat een geweldig albumpje weer Marjolijn.
Erg leuk voor Sarah later.
Vind dat cup a cakje ook echt geweldig, knap hoor om dat zo in elkaar te knutselen.
Fijn dat het feestje zo geslaagd was.

Groetjes Jacqueline

Angela zei

Wouw zeg, wat gaaf. Geweldig!!!
Je zult het geloven maar daar kan ik dus het geduld niet voor opbrengen.

Liefs, Angela

Sandra zei

Oh, ik heb op internet ook al verschillende keren staan kwijlen bij die papierlijn. Moet 'm toch echt gaan kopen nu ik zie wat je er voor leuks mee gemaakt hebt!
(Enne..je MOET echt naar Avatar gaan hoor..anders krijg je er spijt van!)

Kim zei

Wow hij is echt supergaaf geworden. Hoe verzin je het he. Vooral je cupcake is erg gaaf! In ieder geval heb je iets heel moois gemaakt voor Sarah later. Op naar het volgende feestje en album natuurlijk!

@nnie zei

Super gaaf Marjolijn, dat wil ik heel graag in het eggie zien. Breng je het mee in februari....

sam zei

wat onwijs leuk gemaakt! das nog is onwijs leuk om later in terug te kijken!

Maja Rijkers zei

Wat een prachtig album is het geworden.Leuk aandenken voor Sarah.Je gehaakte cupcake is super erbij!!

Maja Rijkers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
ScrapEnjoy zei

Marjolijn er staat iets op mijn blog...voor jou.
Veel plezier ermee.

lieve groet Lilian

Marieke zei

Ik vind m super! En dat gehaakte cupcakje!!! ZOooo schattig!!

Kruimel zei

Super leuk album en geweldig leuk die mini CC!

Sabina zei

Geweldig leuk boekje zo :)
Kan haast niet wachten op je patroontje van de cupcake, hij is super.

Groetjes Sabina