maandag 4 januari 2010

Nieuw jaar, Nieuw Blog!!!

Ten eerste voor iedereen een heel erg goed 2010. Daar wil ik graag mijn nieuwe Blog mee beginnen. Ik hoop dat al jullie wensen voor dit jaar uit mogen komen.
Omdat ik zie dat er toch veel meer mogelijkheden zijn met dit Blog ga ik het hier toch nog maar eens proberen. Hopelijk lukt het me deze keer wel. Natuurlijk ga ik mijn oude Blog niet opruimen. Ik zal een link plaatsen daar naar toe zodat het voor iedereen zichtbaar blijft.
Het zal nog wel even puzzelen zijn maar ik denk dat ik er met wat hulp best zal komen.
In ieder geval vind ik het superleuk als jullie ook hier voortaan een kijkje willen nemen en een berichtje achterlaten. Het wordt in ieder geval al makkelijker om te volgen.
Ik hoop hier snel ook wat scrap of ander werk te laten zien. Ik barst weer van de kersverse ideeen dus het zal vast niet lang duren.

Groetjes en tot kijk Marjolijn.

5 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Even kijken of dit ook werkt!

lilian zei

Wow....Marjolijn welcome to the Blogspotclub....geintje hoor, maar wat ziet je blog er al goed uit...geweldig hoor, met blogspot kan je veel meer dan de andere.
Succes meis, als je wat wilt weten dan hoor ik het wel (ben ook niet zo technisch hoor)

lieve groet Lilian

Maja Rijkers zei

Succes met je nieuwe blog. Ik kom regelmatig een kijkje nemen hoe je je blog verder "aankleed".Ik zal Kim eens vragen wanneer ze zin en tijd heeft dan kunnen we een keer een dag afspreken om te scrappen.Dan kun je me meteen dat liedje voor zingen !! De titel komt me bekent voor maar ik kan maar niet op de melodie komen aargh !!!!

maja60 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
maja60 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.