donderdag 23 februari 2017

From our home.....

Gisteren dit kaartje gemaakt, nog naar aanleiding van de S.O.L. op de F.B. pagina van Tiet's creatieve wereld. Die avond kon ik niet maar om niet achter te raken met mijn kerstkaarten-challenge en omdat ik hem erg leuk vond heb ik hem alsnog gemaakt met de hints die nog on-line staan.
Het tekststempeltje is van Stampin'Up!
En natuurlijk mijn ingekleurde Mo-Manning stempel. Ik heb hem nog een beetje bewerkt om de kleur meer passend te krijgen bij het papier van het kaartje, een beetje teveel vind ik, maar goed, in het geheel van dat kaartje valt het misschien niet zo op.
Ook op het kaartje heb ik Frantagé gebruikt, erg leuk spul vind ik dat toch wel.
Weer een kaartje voor mijn kerstkaartencollectie af , als ik dit zo door kan zetten komt het dit jaar wel goed met de kerstkaarten!
Dit kaartje maakte ik voor Sarah voor Valentijn, het was het enige kaartje van de 3 die ik verstuurde dat op tijd is binnen gekomen, stiekem blij met de kusjes postzegel want als ik er duur voor had betaald om het op de juiste dag te laten bezorgen had ik er flink van gebaald!
Maar ach, ik vond het een leuke actie van Post.nl
Met de fuse heb ik een plastic hartje er in verwerkt met pailletten er in.
De achtergrond van het witte papier is weer bewerkt met een mini-mask voor ATC's en een kwast met distressinkt.

Sarah vond het een leuk kaartje met dat schudding er in, ;).

Bedankt weer voor het kijken,

liefs,
Marjo(scrap)lijn.

1 opmerking:

  1. Wat een pracht van een kerstkaart heb je gemaakt, Marjolijn. Heel erg mooi gedaan.
    Ook je valentijnkaartje is erg leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.