vrijdag 22 augustus 2014

Project life week 33

 
Mijn tweede project life overzicht.
Ik begin er steeds meer lol in te krijgen.
Eigenlijk was er te veel te vermelden over de afgelopen week dus pagina twee bestaat voornamelijk uit foto's. Ook de journaling zit wat meer verborgen om toch lekker veel herinneringen op te kunnen schrijven.
Wat heb ik toch een afschuwelijk, bijna onleesbaar, handschrift maar ach, voor PL maakt dat wat mij betreft ook al niet uit. het is mijn handschrift en daar gaat het om.
Op deze pagina heb ik wat trucjes gebruikt. Zoals je boven ziet zit daar een klein kasteeltje en wat journaling. Het kasteeltje heb ik gesneden met de cricut uit een PL kaartje, dat is geplakt op een dia framepje dat ik ook gemaakt heb met een stansje Zo blijft het papier mooi bij elkaar passen en kon ik toch leuke dingen maken. Ik heb het vastgeplakt met een stukje washitape, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zoals je hieronder kunt zien. Nu is het een flapje dat je weg kunt draaien en daarachter zit de foto van het prachtige kasteel!
De tekst zit ook in een flapje maar dat zijn extra hoesjes van  Sn@p, eerlijk gezegd weet ik dat al niet meer en de verpakking heb ik weggedaan. Ze passen niet helemaal bij de hoezen van PL maar met een stukje knippen en wat aanpassen ging het goed. Ze zitten in diverse maten bij elkaar in een verpakking, erg leuk als je een extra foto of niet openbare journaling kwijt wilt.
Je zou het ook kunnen proberen met ATC hoesjes, volgens mij hebben die ongeveer dezelfde maat, dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.
Rechtsonder ook een kasteeltoren oftewel de ontbrekende donjon bij dit kasteel in Hernen.
Ook dat torentje is gesneden met de cricut.
Overigens print ik mijn foto's uit met de canonselphy910. Ik kwam er achter dat hij niet de volledige foto's printte. Hij maakt de foto wat kleiner zeg maar. Dat ligt niet aan de selphy maar aan de instellingen van de camera. die stond op 3:4 en nu op 3:2, hopelijk werkt dat beter.
Misschien heb je er wat aan.
 
Deze week heb ik nog niet veel beleefd dus ik weet nog niet hoe dat er straks uit gaat zien, veel "dagelijkse" dingen denk ik.
 
Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.
 

10 opmerkingen:

marlies zei

ziet er leuk Marjolijn !

Margot zei

Superleuk! Ik zie een hoop gave details! En wat je handschrift betreft, het kan altijd erger ;) , dat van mij is pas lelijk.....

Anoniem zei

Ziet er erg leuk uit! Ik ben net met mijn eerste pagina begonnen. Groetjes Sylvia

Jane zei

Lekker bezig Marjolijn. Leuk voor later.

Jolanda Goes zei

Volgens mij vind iedereen zijn eigen handschrift verschrikkelijk. En denken anderen daar vervolgens totaal anders over :) Leuke pagina's Marjolijn en een mooie herinnering! Wat een gezellig kamertje heeft Eva en ook de B&B ziet er geweldig uit.

Kitty zei

Leuke pagina weer Marjolijn!

Je@net zei

Je gaat lekker, Marjolijn. Ook deze pagina's zien er weer erg leuk uit, vind dat doorkijkje bij het kasteel zo'n leuke vondst!
Fijn weekend!

lizdesign zei

Heel erg leuk geworden! Lijkt me leuk om bij te houden, maar idd je moet maar net genoeg meemaken, haha.

Ellen zei

wat leuk met dat flapje bij dat kasteel,ohhh wentelteefjes, die heb ik al lang niet meer gehad.
nog bedankt voor je mooie kaart!

@nnie zei

Super leuk om je blog weer eens te bekijken Marjolijn.
Volgend jaar ga ik denk ik ook (als ik daar tijd voor heb) zo'n project life maken. Dat van jou ziet er super mooi uit.
Ik zie je in november (zeker)