woensdag 6 augustus 2014

Cadeau envelop, Halloween. (Vrijdagse verrassing)

Het was even heel verdrietig, ineens waren we elkaar kwijt en was er geen forum meer!!! Scrapfever was zomaar verdwenen, zonder aankondiging. Al bijna 8 jaar kwam ik daar op het forum en ik heb er zoveel plezier beleefd!!!!! En toen pats, weg! Maar gelukkig zijn wij niet voor een gat te vangen en inmiddels hebben we elkaar bijna allemaal weer terug gevonden op het forum van Creatijd, ook een heel gezellig niet te groot forum. Met leuke mensen en leuke activiteiten.
Daarnaast blijf ik natuurlijk ook heel gezellig bij Heppiescrappy en Scrappers Annonimous maar daar hou ik het bij want anders doe ik niks meer, hihi.
Op het Creatijd forum stond een vrijdagse verrassing met een link naar het blog van Sandra waar een uitleg staat hoe je dit leuke cadeaukaartje kunt maken.
Hij ligt al even klaar maar ik heb zo'n moeite met alles weer te vinden dat ik er bijna tegenop zie om foto's te plaatsen en te bloggen. En het mooie weer houdt me ook tegen natuurlijk, ik ben liever buiten! 
Maar dit is ie geworden!
 
Ik doe ieder jaar mee aan een Halloween swap en ben alvast druk bezig met het maken van kaartjes, dan hoeft straks niet alles in een keer gedaan te worden!
Voor de envelop heb ik gebruik gemaakt van het EPB van Stampin up.
Ook de vlaggetjes zijn gemaakt met een ponsje van Stampin up en
het uiltje (S.U.) kreeg een hoedje dat ik met een stempeltje heb gemaakt uit een stempelset van Fiskars.
En zo ziet dan de binnenkant van mijn kaartje er uit.
Door een slim systeempje schuift het binnenste kaartje mooi omhoog, daar zit dan de cadeaukaart in. Ik heb gekozen voor een klein kaartje, daar kunnen straks eventueel nog altijd wat snoepjes bij.
Oh ja dat spinnetje hangt gewoon aan een draadje, brrr, griezelig toch?
 
Bedankt weer voor het kijken en voor de oude Scarfeverforummers, mocht je creatijd nog niet gevonden hebben, klik dan eens op de link hierboven, ik kan het je echt aanbevelen daar!
 
Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

10 opmerkingen:

 1. Ohhhh die is leuk geworden zeg!
  Erg mooi.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan! Weer dat schattige uiltje, haha! Het spinnetje maakt het geheel leuk af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuke kaart! Ik heb hem gepint!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even anoniem reageren zit namelijk op de tablet van mijn dochter. Wat een superrrrr gaaf kaartje is dat geworden marjolijn. Super gaaf die haloween kleuren. Jammer dat het forum is gestopt, wat ook mijn eerste forum waar ik kwam, laatste tijd kom ik bijna niet meer op forums. Gr jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk model kaartje he. Ik heb er afgelopen zondag ook eentje gemaakt. Niet zo'n griezelige zoals die van jou hihi.
  Leuk hoe je het uiltje hier gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kaart!! Leuk dat je je weg naar het Creatijd forum hebt gevonden :) al is het natuurlijk wel erg jammer als een forum ineens verdwijnt zonder enige aankondiging. Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eindelijk...durf ik te kijken en wat is ie mooi griezelig ! Fijn dat je het op ons forum zo gezellig hebt en maakt !
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.