zondag 30 mei 2010

Take time to,.....................


Gemaakt voor een ATC swap bij scrapfever.
Het thema was TIJD deze keer.
Dit is de ATC die ik heb gemaakt.
De achtergrond is gemaakt met distressinkt eerst heb ik het kaartje bestmepeld met versamark en de stempels bewerkt met embossingpoeder wit.
Dan het kaartje bewerkt met distressinkt, pine needles en vintage photo. Als je dan weer met een zacht doekje dat je een beetje vochtig maakt over de stempels wrijft wordt de achtergrond weer de kleur van de embossingpoeder.
Daarna de klokjes eroverheen gestempeld met Walnut stain.
Het klokje is gemaakt van greyboard, ook gestmpeld en met zwarte embossingpoeder en de heattool bewerkt. Dan het klokje uitgeknipt en weer met distressinkt bewerkt. De pina needles.
Een stukje punchinella en het klokje is vastgezet met een brad.

Dit zijn de ATC's die ik geruild heb.
Ze zijn van Sandra, Eldi en Jolanda.
Het volgende thema is Vrienschap, als je het leuk vind om eens mee te doen kijk dan eens hier bij Scrapfever. Heel leuk om te doen!

Zijn ze niet mooi???
Dit was het weer even.
Deze week meer!

Groetjes Marjolijn.

1 opmerking:

  1. Och meis...wat is dit kaartje toch mooi....ik heb echt niks met ATC...maar het is echt geweldig, jaja de spullen van Tim zijn en blijven toch wel erg de moeite waard....

    Dikke knuffel Lilian

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.