zaterdag 1 mei 2010

Paaseieren.

Voor het SF forum had ik weer een blinde scrap georganiseerd. Een beschrijving dus van een lay out met alleen een materialenlijst, zonder sketch. Die wordt dan aan de hand van de beschrijving gemaakt.
Deze keer had ik de lay out zelf gemaakt en heb ik dus geen sketch gebruikt. Dit is hem, vandaar dat ik een beetje met mijn eieren na pasen kom.
In deze lay out is ook een leuk grapje verwerkt wat ik geleerd heb op een workshop bij Rafi!
Het gebruik van een uitschuifkaart op je lay out.
en dan krijg je dus dit

Leuk he!!! Zo kun je dus een leuke serie foto's verwerken op je lay out zonder dat het te druk wordt.
Enorm trots ben ik op mijn kleine meisje die vier van deze eieren heeft gemaakt, voor ieder van ons 1. Allemaal van papier mache en met een engelengeduld waar ik niet tegenop kan. Op de foto's zie je de verschillende fases.
Hier nog wat details van de lay out
Ik vond het erg leuk om hem te maken en er is goed gewerkt op het forum. Hier kun je de resultaten van de anderen bekijken.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie er van vinden.

Lieve groetjes Marjolijn.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marjolijn.

  Wat een super gave layout heb je gemaakt zeg!!
  Erruuug leuk!

  Groetjes mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ´m supergaaf zeg Marjolijn, wat een lekkere vrolijke kleurtjes. De sketch/uitleg die jij hebt gemaakt vind ik ook erg leuk en de uitschuiftechniek is echt gaaf!! Ik ben blij dat ik op het laatst toch nog heb meegedaan met de blinde scrap.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.