zondag 6 november 2022

Christmas baking

Het is een beetje stil vanaf deze kant, reden, ik ben aan het kerst fröbelen, er is niets dat ik liever doe. Nou ja, Halloween kan ook nog maar dit is wel dé tijd van het jaar waar ik het meest van geniet, eigenlijk mag het van mij het hele jaar kerst zijn.
Stiekem zit ik al weken in "my happy place" met kerstmuziek en ja soms ook een kerstfilm op de achtergrond te fröbelen. heerlijk vind ik het. 

En zeg nou zelf, met de weer zo fantastische kerst collectie "cozy&warm" van Joset is het toch ook gewoon een feestje. 
Ik krijg er geen genoeg van. Langzaam komen de poppetjes tot leven op mijn tafel en stiekem ben ik er gewoon een beetje verliefd op. 
Vandaag laat ik jullie een beetje mee genieten. 
Kijk eens, dat lieve ondeugende kerstelfje, wat doet ze haar best in de keuken. 
Ik weet al wat ze aan het bakken is maar dat laat ik nog niet zien. 
Oh,.... willen jullie ook fröbelen met deze fantastische collectie, klik dan op de link, nu met korting als je de hele collectie koopt bij Elizabeth craft design maar ook bij je eigen favoriete hobbywinkel.

Ik ga weer snel verder,
tot snel,
liefs
Marjo(scrap)lijn. 

5 opmerkingen:

Kitty zei

Die is zeker leuk. Die oven, fantastisch! Hier wordt niet gekerstfröbeld in verband met andere prioriteiten ;) Maar dat wist je al.
Lieve groetjes!

Je@net zei

Wat een gezellig tafereeltje op je kaart!

Crea Astrid zei

Mooi gemaakt zo. Leuk ook de tegeltjes bij het fornuis. Moet ik aan onze keuken denken, daar waren de tegeltjes ook eerst licht geel, maar die hebben we toen denk zo'n 7 jaar geleden antraciet geverfd met speciale verf voor over tegels, die we op kleur hebben laten maken bij de Gamma. Staat dan veel leuker/mooier nu.
Schattig elfje ook. Ik ben benieuwd wat je verder allemaal gemaakt hebt of nog gaat maken van de kerst.

Groetjes, Astrid.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh wat een leuke stansen, dat fornuis is echt superleuk, net echt. Een mooi tafereeltje Marjolijn en ik snap dat je ervan geniet om het te zien groeien onder je handen. Ik vind het ook leuk om met kerstmaterialen te werken en het is er zeker vandaag mooi weer voor.
Lieve groetjes Miranda

Els zei

Geweldig leuk heb je dit keuken tafereeltje gemaakt met het schattige keukenprinsesje. Leuk al die tegeltjes op de achterwand die je ook nog eens allemaal beïnkt hebt. Knap gemaakt hoor.
Groetjes, Els