woensdag 22 december 2010

sneeuwman in grijs/blauw

Dat was de opdracht deze keer bij Derwent.
Het kaartje heb ik uitgesneden met mijn cricut. Eerst ontworpen met de gypsy, wat is dat toch een handig apparaatje. Ik heb de zwarte lijnen ook door de cricut laten tekenen.
Die kan dat veel strakker dan ik.

Dit zijn de kleurtjes die ik heb gebruikt om de sneeuwman en de boom in te kleuren. Daarna veel stickles en wat True Snow.
Een echt winters kaartje weer.
En dit is de prachtige doos die ik met mijn vorige inzending heb gewonnen. Ik ben er zo blij mee, nu zitten ook de potloden van Sarah keurig in een doos, goed beschermd.
En ik mag voor de volgende keer Gast designer zijn, is dat geen eer!
De opdracht heb ik al maar die blijft nog even geheim uiteraard!!!!!
-.-.-.-.-
Verder ook weer ATC's gemaakt afgelopen maand.
Het thema was Post, en ik had allerlei wilde ideeën die maar niet wilde lukken.
Dit is de mijne geworden uiteindelijk
De postzegel is een oude postzegel die ik vond op internet met een postkoets, dat vond ik wel heel leuk, daaroverheen gestempeld, een bloemetje, bedeltje en wat pearlpen.
Dit zijn de ATC's die ik er voor in ruil heb gekregen. Hele mooie zitten erbij, bijna kunst!!!!
En van Sandra, kreeg ik voor het hoasten nog een prachtig zelfgemaakt ATC bewaarmapje er bij.
Ik vind het zo mooi!!!
Dat wil ik ook nog wel eens gaan doen maar of het er ooit van komt?????
Nu eerst aan de slag met mijn P. Challenge en dan heb ik alweer een paar uitdagingen voor mezelf liggen waar ik heel graag mee aan de slag wil.
Wordt vervolgd
Liefs Marjo(Lijn)

7 opmerkingen:

Danielle zei

Ooow Marjolijn wat een schattig kaartje weer! Het cricuthuisje is ook heel leuk! Enne proficiat met je gastdesignerschap, ben benieuwd wat voor opdracht je hebt gekregen, maar die zie ik hier vanzelf wel verschijnen. Je atc-tjes zijn ook super.
Vandaag laatste dagje werken, dan 6 dagen vrij, ga ik me 6 dagen opsluiten om te scrappen hihi. Heb het vogelhuisje wat ik van jou heb gekregen al gepimpt, morgen bij daglicht foto’s maken. Ik ben er zooo blij mee, het is een hartstikke leuk huisje. Zie je morgen wel op mijn blog verschijnen. Liefs Daan.
ps gaaf trouwens die houten kist voor de potloden!

Sandra zei

Het zijn inderdaad leuke originele ATC's geworden. Ik zit nog steeds op de mijne te wachten! Enne..graag gedaan hoor wat betreft het mapje. Als swap-hostess verdien je wel wat extra...zeker als je er een paar vergeet op het laatste moment..;-) Groetjes, Sandra

Wilma zei

Wow, wat een prachtige dingen maak jij toch!!!

Sandra's Scrapsels zei

Wat een prachtig winters huisje heb je gemaakt! Heel erg mooi hoor!

Ik wens je hele fijne feestdagen toe en een heel gezellig en creatief 2011!

Groetjes, Sandra

Nicole zei

Wat heb je een ontzettend leuk kaartje gemaakt, Marjolijn. Spannend hè, om gast-DT te zijn! Ik ben ook heel benieuwd naar je inzending! Veel plezier in ieder geval met je prijsje en leuk dat je weer meedoet met de Derwent-challenge.

Scrappiness zei

SUperleuk je kaartje Marjolijn! En wat een plezier heb je toch van de sneeuwman, hij is dan ook echt heel erg leuk. Zeker voor een Magnolia hahahha!!! Gefeliciteerd ook met je prijs en ik ben heel benieuwd wat je gaat maken als guest DT´er.
TOt slot je ATC, ik vind ´m hartstikke leuk, net als de andere die ik ontvangen heb uit deze swap. Echt een verlavende hobby en ik ben ook al weer aan het brainstormen voor de volgende serie.

milkcan zei

What gorgeous ATCs! I'm so glad you're going to be a part of Art Journal Every Day!