zaterdag 10 mei 2014

Magic card (336)

Afgelopen zaterdag plaatste Kitty een workshopje op het Scrapfeverforum om een magic card te maken, zo leuk om te doen en een geweldig grappig resultaat.
Sarah moest echt even nadenken hoe dat nou in elkaar zat.
Omdat ik een wat grotere afbeelding heb gebruikt ging het niet helemaal goed maar ik heb het een beetje gecorrigeerd en de volgende keer houd ik er gewoon rekening mee.
Dit is toch grappig!!!!
Enne halloween!!!!! Ik hoor het  jullie denken,....ik probeer voortaan van feest tot feest te werken en aangezien Halloween het volgende feest op mijn lijstje is en ik meestal meedoe aan een halloween swap ben ik maar vast begonnen.
 
Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

6 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie en leuke kaart, snap niet hoe het werkt, maar vind het superrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig.
  Super leuke kaart geworden, Marjolijn.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaart en wat een leuke afbeelding heb je gebruikt! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat en schatje! Die afbeelding is wel heel leuk ook al vind je hem dan wat te groot. Prachtige kleuren en leuk ook dat kleine ovaaltje onderaan het plaatje. Maakt het net weer even meer áf. Gelukkig ben je ruim op tijd dus kun je heel wat swappen straks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gaaf kaartje!! mooie kleuren ook.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.