dinsdag 21 januari 2014

Wit kaartje

Bij het S.A.forum mocht ik omdat ik gewonnen had bepalen wat de challenge zou zijn voor Januari. Omdat ik toch wel lichtelijk gehoopt had op sneeuw dacht ik aan een sneeuwwit kaartje.
Dit had ik dus als opdracht bedacht.
 
Maak een witte kaart, alleen maar wit, want ik wil sneeuw zien deze winter, het lijkt misschien heel moeilijk maar denk vooral aan het gebruik van laagjes, stansjes, embossingmallen, bloemen, kant, lintjes, touwtjes knopen, sneeuw, embossingpoeder, kortom gebruik je fantasie. Om het een beetje een accent te geven mag je uitsluitend!!!!!!!!!! één kleur (distress)inkt gebruiken om de randjes wat aan te zetten van je gebruikte materialen. Echt niet meer, dus geen stempelafdrukjes!!!
Maar de inkt hoeft niet!
Succes, ik ben heel benieuwd wat dit voor mooie resultaten op gaat leveren.
 

Dit is wat ik er van gemaakt heb.
Alleen de kleuren wit zijn wel wat divers.
En als je nou wilt zien wat de rest er van gemaakt heeft moet je even hier kijken. Ook al vonden velen het een moeilijk opdracht er zijn heel veel mooie kaartjes gemaakt, dat vind ik toch leuk!!!
 
Bedankt weer voor het kijken.
 
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

5 opmerkingen:

simone zei

wat mooi, ik hou heel erg van sneeuw en kan eigenlijk ook niet wachten tot de wereld buiten wit kleurt, maar of we het deze winter nog meemaken???
Liefs Simone

Brenda zei

Hij is mooi Marjolijn! Zag m net toevalllig op het SAforum ;) Dat omgekrulde filmstripje ga ik onthouden, echt superrrleuk zo!
Groetjes en fijne avond nog,
Brenda

Ellen zei

leuke uitdaging Marjolijn, ik vind alleen witte kaarten prachtig.Leuk gedaan met die vezels en dat opgerolde filmstripje

Je@net zei

Helaas geen sneeuw, maar wel een pracht van een sneeuwwitte kaart!

Kitty zei

Wat een prachtige kaart, super!