dinsdag 21 januari 2014

Wit kaartje

Bij het S.A.forum mocht ik omdat ik gewonnen had bepalen wat de challenge zou zijn voor Januari. Omdat ik toch wel lichtelijk gehoopt had op sneeuw dacht ik aan een sneeuwwit kaartje.
Dit had ik dus als opdracht bedacht.
 
Maak een witte kaart, alleen maar wit, want ik wil sneeuw zien deze winter, het lijkt misschien heel moeilijk maar denk vooral aan het gebruik van laagjes, stansjes, embossingmallen, bloemen, kant, lintjes, touwtjes knopen, sneeuw, embossingpoeder, kortom gebruik je fantasie. Om het een beetje een accent te geven mag je uitsluitend!!!!!!!!!! één kleur (distress)inkt gebruiken om de randjes wat aan te zetten van je gebruikte materialen. Echt niet meer, dus geen stempelafdrukjes!!!
Maar de inkt hoeft niet!
Succes, ik ben heel benieuwd wat dit voor mooie resultaten op gaat leveren.
 

Dit is wat ik er van gemaakt heb.
Alleen de kleuren wit zijn wel wat divers.
En als je nou wilt zien wat de rest er van gemaakt heeft moet je even hier kijken. Ook al vonden velen het een moeilijk opdracht er zijn heel veel mooie kaartjes gemaakt, dat vind ik toch leuk!!!
 
Bedankt weer voor het kijken.
 
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

5 opmerkingen:

 1. wat mooi, ik hou heel erg van sneeuw en kan eigenlijk ook niet wachten tot de wereld buiten wit kleurt, maar of we het deze winter nog meemaken???
  Liefs Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is mooi Marjolijn! Zag m net toevalllig op het SAforum ;) Dat omgekrulde filmstripje ga ik onthouden, echt superrrleuk zo!
  Groetjes en fijne avond nog,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke uitdaging Marjolijn, ik vind alleen witte kaarten prachtig.Leuk gedaan met die vezels en dat opgerolde filmstripje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas geen sneeuw, maar wel een pracht van een sneeuwwitte kaart!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.