zondag 6 oktober 2013

WCMD

Ik ben uit gefreubeld voor WCMD, heb mijn best gedaan maar niks lukte, op de een of andere manier ging er bij elk kaartje wel iets fout.
De bovenste is nog het beste gelukt maar ik had achteraf het papier net andersom moeten gebruiken. Ik vind het wel een erg leuk kaartje om te maken dus dat ga ik zeker nog eens doen.
Het was een ideetje van Jo.
Op het Scrapfeverforum hadden we ongeveer allemaal wel iets neergezet om te maken, erg leuk en erg gezellig.
Dit was het kaartje waarvoor Carla het een en ander had geplaatst, Eerst twee grote vellen designpapier verknald om er toen toch achter te komen dat mijn cirkels veel te groot en het papier veel te dik was voor dit werkje. Uiteindelijk na lang zoeken een dus dubbelzijdig vel gevonden maar na 10 cirkeltjes vouwen had ik het wel gehad. Dit toch nog best leuke kaartje is er uit voortgevloeid.
En ook van Carla een techniekje met waterverf, en zout . Zelfs dat ging eerst twee keer mis, toen heb ik de techniek omgedraaid eerst met mijn distressmarkers op aquarelpapier gekleurd en daarna met water er over heen en zout er op en iridescent medium voor de glimmer. Nou dat ging wel, best mooi vond ik. Niets meer aan doen alleen een mooie stempel er op en die had ik afgelopen week van Linn een gekregen.
Maarrrrr zelfs die heb ik een beetje scheef gestempeld.
Nou ja, laat ik maar denken dat het mijn dag/ weekend niet is.
Niet alles wat uit mijn handen komt is dus zo succesvol, hihi.
Ik vond het wel heel erg leuk om allemaal uit te proberen, er staat nog veel meer op het forum, ook een WS van mij hoe je de mini uit 1 vel kunt maken en nog allemaal leuke dingen om ook eens te doen maar nu wil ik naar buiten, prachtig weer en we krijgen nog een hele lange herfst en winter om te knutselen.
 
Bedankt weer voor het kijken en voor wie nog lekker bezig is veel plezier met kaartjes maken.
liefs,
Marjo(scrap)lijn.

5 opmerkingen:

 1. soms zit het mee, soms zit het tegen, toch? maar vooral je tweede kaartje vind ik erg leuk, wil ik ook nog eens proberen met die gevouwen cirkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat tweede kaartje leuk, Marjolein. Qua techniek maar ook qua papier. ennuh beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms heb je dat he, dan wil helemaal niks lukken. Alhoewel, je hebt toch wel 2 superleuke kaartjes gemaakt toch? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan weet je ook eens hoe ik het heb áls ik dan eens een kaartje maak :) :) Maar gelukkig heb je toch drie heel gave kaartjes er uit weten te persen! En het was gezellig met al dat geklets tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, je hebt van die dagen... Toch ziet dit er allemaal weer super leuk uit, Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.