vrijdag 16 augustus 2013

Geboortekaartje

We hebben er een buurjongetje bij!!!!
Net de dag dat wij vreselijke herrie aan het maken waren met het schuren van de parketvloer kwam de buurvrouw thuis met haar zoontje, tja dat hadden we niet zo gepland natuurlijk maar ze hebben er niet veel last van gehad en de kleine ook niet gelukkig!
Kom ik meteen bij de reden dat er hier zo weinig gebeurd. We zijn nl. hard aan het klussen, dat was heel erg nodig. Maar het eind is in zicht en dan zitten we er weer keurig en heel gezellig bij. De vloer is geschuurd en opnieuw gelakt, de muren zijn weer wit en..... van plinten voorzien en de venterbanken zijn vervangen.
Nu nog wachten op de kussens van de bank die opnieuw bekleed worden en dan kunnen we heerlijk genieten als het straks weer binnenweer wordt!
 
Maar nu even terug naar de buurjongen, hieronder zie je het geboortekaartje dat we kregen.
Ik probeer altijd om vanuit dat kaartje een felicitatiekaartje te maken. Deze keer heb ik daarbij ook een sketch gebruikt die Sandra op het SF forum had geplaatst voor een avondje croppen. Ik heb niet helemaal de sketch gevolgd maar wel alle elementen eruit gebruikt.
De vlaggetjes en de stempel zijn van Stampin Up en de huisjes en het autootje zijn van Sizzix. Ik heb met stazon op een stukje kreukelband gestempeld, verder heb ik voor de achtergrond een wolkjes en een steentjes embossingplaat gebruikt.
De naam heb ik met een letterstans gemaakt.
 
Ik hoop dat ze het een leuk kaartje vinden!
dit is het geboortekaartje
en dit is de sketch!
 
Bedankt weer voor het kijken en ik hoop nu wat sneller iets nieuws te laten zien.
 
tot gauw,
liefs,
Marjo(scrap)lijn.
 
Nog even dit, ik zie net een leuke candy bij Sylvia op haar blog, de moeit waard om even te gaan kijken en een berichtje achter te laten!
 

9 opmerkingen:

M@ureen zei

Wat een goed geslaagd kaartje weer Marjolijn!
Zullen ze vast erg leuk vinden en waarderen.

Greetz,
Maureen.

Anoniem zei

Een hele leuke kaart! Succes met de laatste loodjes van het klussen. Groetjes Sylvia

Kitty zei

Wat een leuk kaartje Marjolijn. Ze vinden het vast prachtig dat je het in de stijl van het geboortekaartje gemaakt hebt, super :)

Je@net zei

Wat leuk, Marjolijn, zo krijg je een heel mooi en persoonlijk kaartje!

Scrappiness zei

Wat een leukerd Marjolijn, ik krijg spontaan Pluk van de Petteflet beelden op mijn netvlies :) Het geboortekaartje is trouwens ook erg leuk!
Succes met de laatste klusjes, gelukkig zit het er weer op en kunnen jullie er weer een hele tijd tegen! Hier duurt het nog wel even, ik hoop maar dat ik alles een beetje aan kant heb de 25e...

Henriëtte zei

Wat een gaaf kaartje, deze zal zeker in de smaak vallen.

Unknown zei

wat een leuk en orginel kaartje heb je gemaakt zeg!
super leuk

xox
linn

Monique zei

Wat een leuk kaartje zeg, leuk idee om de stijl van het geboortekaartje te volgen en dat is je erg goed gelukt naar mijn idee!

Ellen zei

Dank voor je berichtje op mijn blog! Leuk weer wat van je te horen. Ban je alleen verslaafd aan SU of deal je er ook in? ;-)
Mooi spul he?
Wat een geweldig kaartje heb je gemaakt, mooie lift/case van het originele geboortekaartje.
Groetjes Ellen