maandag 19 december 2011

Help the birds!

Samen met Daan afgelopen vrijdag heerlijk zitten knutselen, deze keer geen scrap ook niet echt een homedeco maar meer een tuindeco. zo leuk. Een terra cotta potje bewerkt tot een voegelvoederhuisje.
Laat de vogeltjes nu meer komen. 
En nog wat kerst-tags



Ik denk dat dit even mijn laatste berichtje is van dit jaar want we zijn heel druk bezig met een interne verhuizing en ik heb dus geen tijd om te scrappen. Maar in het nieuwe jaar ga ik weer heerlijk aan de slag!
Ik wens dus al mijn lezers van hier uit een hele fijne kerst en alvast een ontzettend mooi en vooral gezond en gelukkig 2012.
Dank jullie wel voor alle lieve reactie's afgelopen jaar en ik hoop echt dat ik jullie volgend jaar weer mag tegen komen op mijn blogje.

liefs,
Marjo(scrap)lijn.

8 opmerkingen:

gré zei

je vogel slinger en je tags zijn heel mooi
heel veel suc 6 met je verhuizing en hele fijne feestdagen

groetjes gré

bmartes zei

Leuk, je vogelvoederhuisje!! En je kersttags vind ik ook erg mooi, vooral de witte. Sterkte met je verhuizing en ook de beste wensen voor de feestdagen!!
Groetjes,
Arja

Julie Tucker-Wolek zei

That bird feeder is soooo creative!! I love it!! And love love love the tags!! GORGEOUS!!! :):):):):):):):):):):)

jacqueline zei

Wat een onzettend leuke tuin deco.
Je tags zijn ook prachtig geworden.
Heel veel plezier met de verhuizing hihii en jullie ook een hele fijne kerst en tot volgend jaar...kijk weer uit naar je prachtige creaties.

Groetjes Jacqueline

Scrappiness zei

Wat superleuk dat voerderhuisje zeg! En topideetje, kunnen ze lekker droog hangen hihi.
Ook je tags zijn gaaf, ik ben op het moment ook helemaal gek op die stenen muurtjes. Prachtige kerstbanner heb je ook boven je blog!
En succes met de "verhuizing"!

Henriëtte zei

Wat een gaaf voederhuisje voor de vogeltjes en idd. leuk om samen met de kids te maken.
Je tags zijn ook erg leuk geworden, super, die witte bloem!!

Petra zei

wat een superleuk voederhuisje heb je gemaakt. Als ik vogel was wist ik het wel, ik zou lekker bij jou komen eten, zit ik tenminste droog. Ook voor jou een hele fijne kerst en een goed 2012. En succes met je interne verhuizing, is altijd zo'n klus!

Brendaxx zei

Wat ziet het er weer super uit allemaal! Ik wens je veel succes met de interne verhuizing &alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar weer een heerlijk creatief jaar mag worden!
Groetjes,Brenda