dinsdag 1 juni 2010

cadeaudoosje met kaartje.

Weet je wat nu zo schandalig is? Ik heb het van een ander Blog en ik weet echt niet meer van wie, erg he. Maar mocht dit jouw idee zijn, laat het dan even weten dan vermeld ik het alsnog erbij! Ik vond het in ieder geval zo leuk dat ik het ook heb gemaakt, met papier uit de scrapkit van Scrapfever.
 Het bloemetje aan de fibers is gemaakt van krimpiedinkie en het stempeltje dat bij mij in de cardkit zat van afgelopen maand.
Leuk he, en als ik het weer kan vinden zet ik hier een linkje neer,
en daar is ie dan!!! Dankzij een berichtje van Petra. Hier op haar blog voor de liefhebbers! Nog super bedankt Petra, ik heb het met veel plezier gemaakt!
Groetjes en bedankt weer voor het kijken.
Marjolijn.

5 opmerkingen:

Lilian zei

Marjolijn.....wat een schattig doosje/kaartje, mooi is het papier...heel subtiel en het idee is erg leuk, ondanks van een ander..... dit is gewoon jouw ding.

lieve knuf Lilian

Scrappiness zei

Wat een gaaf doosje zeg, ik hoop dat je het linkje vindt hihi. Prachtig dit papier en erg leuk het krimpie dinkie bloemetje. Heb zelf net wat velletjes gekocht en wil er ook eens wat meer mee doen.

Sandra zei

Wow! Ik wil die link ook wel weten! Wat een prachtig doosje heb je gemaakt...en tja, dat papier hè? Zo mooi!!

Unknown zei

wat een ontzettend schattig doosje zeg. Heel erg lief.

Petra zei

Je doosje is leuk geworden, Marjolein. Enne je hebt hem van mij. Je kan hem hier vinden voor als iemand hem ook wil maken: http://petra-scrap.blogspot.com/2010/05/workshop-labelkaartdoosje.html.