zaterdag 18 mei 2024

Mini tag book 7

Vanmorgen zat ik alweer vroeg in "my happy place"
Ik wilde een mini-tagje maken met de leuke nieuwe labels uit het prachtige reminiscence book 7.
peace of cake zou je zeggen maaarrrrrrr, dat is het eigenlijk nooit bij mij. 
Voor degene die het leuk vind om te lezen zal ik hieronder het proces beschrijven. Laat ik zeggen dat we inmiddels 6,5 uur verder zijn!
Ik moet zeggen ik ben wel super tevreden met het resultaat en het was erg leuk om te doen en daar gaat het om toch? Lekker bezig zijn. 
peace of cake zou je zeggen maaarrrrrrr, dat is het eigenlijk nooit bij mij. 
Dit zijn de onderdelen die ik heb gebruikt en de mini-tagjes zijn al bewerkt.

Oke, daar gaan we. ik wilde de tagjes wat dikker maken, dik karton er onder dus, zodat ze wat steviger zijn als ze aan een album o.i.d. hangen. 
Nu bewaar ik altijd de achterkanten van papierblokken of kladblokken, het greyboard zeg maar. 
Vorige week had ik er nog twee opgeruimd maar waar?????
Zoeken dus. Nergens, werkelijk nergens kon ik ze vinden. 
(Inmiddels ben ik erachter dat ik nog veel meer kwijt ben!)
Tijdens het zoeken kwam ik in mijn doos met karton grunge board tegen, al heel oud van Tim nog ooit. Het voelt een beetje leerachtig aan. Is dus ook heel flexibel en ik dacht wauw, dat is gaaf, dat ga ik gebruiken. Mmmmm, hoe werkte dat ook alweer. dus, google is vast mijn hulp, nee dus, you-tube dan. 
En dan zit je ineens een you-tube van Tim te kijken van jaja, 11 jaar geleden!!!
Leuk maar dat was niet mijn plan. 
Aan de slag dus Marjolijn, en wel nu!
Het begon dus met knippen, welke tag zal ik eens mee beginnen, "keuzestress" grrrr.
Oh die is leuk en dat handje!!
Dat heb ik toch ook, pas gekocht want dat zit bij het luciferdoosje van Tim! Ja, dat is leuk, dat ga ik er op doen. Weer op zoek dus want dat zit weer in een andere kast, mijn Tim Dies! 
Gelukkig had ik dat zo gevonden, nu dat handje maken, ja, leuk, heel leuk. 
Dat gaat het worden. Eigenlijk zou ik hier toch ook eens een filmpje van moeten maken, hoe moet ik dat doen. Oh jeetje dat moet ik dan wel goed voorbereiden, hoe doe je dat dan?
Op zoek dus naar filmpjes hoe je een you-tube filmpje maakt en ja hoor, een uur later ben ik een hoop wijzer maar mijn tagje ligt nog steeds te wachten op een verder afwerking. 
Alleen die twee tagjes vind ik toch een beetje kaal, er moet iets op! 
Een bloemetje of een vlindertje, bloemetje, vlindertje, bloemetje,......🙄 het wordt een bloemetje. 
Ga ik dat zelf maken, mmmm, ik heb nog een hele doos, 30x30x30 vol met bloemetjes! 
Snel besloten, ik ga het niet maken ik pak een kant en klaar bloemetje, dat werkt sneller. 
Die doos moet je weten, staat boven op mijn kast en ik durf het niet meer aan om op een draaistoel te klimmen( vroeger deed ik dat gerust)
Ik moest dus naar beneden om een trappetje te halen. Eenmaal beneden bedenk ik me dat ik nog niks gegeten heb, laat ik dat meteen maar even doen dat neem ik wel mee naar boven. 
Heb ik eigenlijk nog iets nodig voor het eten van vanavond of moet ik nog boodschappen doen, even een duik in de koelkast en de kelder dus. na een half uur naar boven met mijn ontbijt want ja, dat kan ik net zo goed daar op eten ondertussen. 
Ik zit dus net lekker aan mijn sneetje roggebrood met kaas en voor mij ligt, ja hoor, een tagje! 
Oh ja, ik ging naar beneden om een trappetje te halen. 
Zal ik nog verder?......
Trappetje gehaald dus en neen, deze keer laat ik me niet afleiden!!!!
Meteen maar de bloemetjes gepakt op de kast en gelukkig liggen de bloemetjes die ik in mijn gedachten had bovenop! Dat scheelt weer tijd!
Hoe zet ik dat bloemetje er nou op want ik heb een laagje embossingpoeder op de tag gedaan en gewone lijm werkt dan toch niet erg lekker. Met een lijmpistool natuurlijk. 
(En terwijl ik dit typ denk ik oeps,....dat staat nog aan) 
Helaas was de lijm op en dus op zoek naar mijn voorraad lijm voor het lijmpistool. 
Dat heb ik nog redelijk snel gevonden. Ik zie ook nog nieuwe kleine lijmflesjes in de doos met voorraad lijm en bedenk me dat ik dat eens moet pakken want daar zit een roestvrij stalen speldje in en die van mij ziet er zo uit, dat kan ik wel eens vervangen. OH NEEE valt dat flesje en juist dat knopspeldje valt er uit en ik zie het nergens meer liggen. Theo hoort mij mopperen op mezelf en komt met een zaklamp mee zoeken, ik wil dat speldje hebben en ik wil ook geen speld in mijn blote voeten! Weer een kwartier later kan ik verder met mijn tagje, speldje gevonden en meteen maar de vloer geveegd met mijn swiffer. Eindelijk kan ik verder met mijn tagje. 
Dat werkt, en het ziet er nog leuk uit ook. 
Ik zal jullie de rest van de ochtend besparen want dit gaat nog wel even door. 
Inmiddels is het 13 uur in de middag en heb ik mijn tagje af, foto's gemaakt en dit verhaal getypt, al met al een goede besteding van mijn zaterdag ochtend met prachtig weer!
Dat had alleen heel wat sneller gekund. 
Ik zal er maar om lachen want iets anders helpt toch niet. 
Wat ik me wel af vraag, zijn er nou mensen die dit herkennen????
Vanmiddag ga ik maar lekker naar buiten!

Oké, nog even reclame voor dat prachtige reminiscence book 7 want oh dat is zo mooi!
En er zitten heel veel tagjes in! 😂😂


verder gebruikte ik niks van E.C.D.

Bedankt voor je bezoekje en als je het kon opbrengen om dit verhaal te lezen hoor ik het graag, heb jij hier ook last van?

Liefs,
Marjolijn. 

13 opmerkingen:

Ellen zei

Ik kom niet meer bij 🤣 want herken dit helemaal…wat een verhaal! 🤭 Zo gaat het echt ook bij mij hoor en ben ook heel veel tijd kwijt met zoeken naar dingen waarvan ik zeker weet ik dat nog ergens heb! 🙈
Het resultaat ziet er dan ook toppie uit…erg leuk met het stukje gaas erbij en ook mooie kleuren!
Fijn weekend, groetjes Ellen

Trijntje zei

Mijn man zegt altijd je hobby bestaat meer uit opruimen …. Soms moet ik ook zoeken naar iets. Wat lastig te vinden is en ben ik veel tijd kwijt. Afleiden is wat anders dat gebeurd mij ook… zal er wel bij horen. Als je weer eens iets tegen komt of door de computer. Je label is erg leuk geworden. . Een fijne middag nog. Groeten Trijntje

Angélique zei

Haha, heerlijk om te lezen, ik zie het al voor me.
Natuurlijk heb ik ook van zulke dagen, dat maakt het juist zo vermakelijk om te lezen. Je hebt uiteindelijk wel je tag afgekregen en helemaal naar je zin én je hebt je goed vermaakt, stel je voor dat je je al die tijd zou moeten vervelen, haha (wat is dat, vervelen?) Hopelijk ging het niet net regenen toen je naar buiten ging.

Diny zei

Wat een verhaal zeg....soms zit het mee......en soms ziet het tegen....heel herkenbaar om een tijdje te zoeken naar een verdwenen stukje wat je toch echt denkt nodig te hebben op dat moment!
De mini tag is prachtig Marjolijn!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

GerJanne zei

Het is zo ontzettend leuk geworden! Het ziet er prachtig uit! En wat een hilarische zaterdagochtend heb je achter de rug. Ja, voor jou minder, maar ik ziet hier met een brede glimlach en lachte af en toe hardop. Peter bekeek het eens en haalde zijn schouders op. Ik zei: Ja, ik lach om een een mede blogster creatieveling en ze is van alles kwijt en dan gaat ze iets halen en komt met wat anders weer terug. "Oh en je lacht om dat je jezelf erin herkent?"
Hihihi, zo is het!
Gelukkig niet met alle kaarten of creaties, hoor. Er zou maar weinig tot stand komen! Dank je voor je leuke verhaal!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, ik ben een beelddenker dus ik zie het gebeuren Marjolijn. Héél herkenbaar, vooral het zeker weten dat ik iets heb en het niet kunnen vinden. Oh en ook dat "even" opzoeken op internet LOL. Uiteindelijk heb je wel gave tags gemaakt en een leuk verhaal geschreven ;)
Lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Whaaaa, nou Marjolijn, ik had het allang opgegeven hoor.
Maar je tas zijn prachtig.
Vermakelijk verhaal!
Groetjes Anita

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke tag en ook een prachtig verhaal.
Iets niet vinden , zo herkenbaar .
Zo heb je dus heel wat voetstappen gezet.
Maar uiteindelijk toch gelukt.
Mijn laptop deed het niet dus paar dagen zonder gezeten.
Gelukkig kwam onze zoon weer terug van vakantie en kon mij helpen.
Dus kan weer reageren.
groetjes Marjan.

Kaartenkraam zei

Geweldig zoals je beschrijft dat je zaterdagmorgen is verlopen. Heeeeel herkenbaar dat zoeken naar iets (luxeprobleem, we hebben teveel) en ook dat voor het ene gaan en dan met iets anders weer terug komen. Daarom loop ik ook zo vaak de trap op en af *lol* Goed voor de conditie denk ik dan maar.
Uiteindelijk heb je toch mooie tags gemaakt!!

groetjes van Ank

Scrappiness zei

Hilarisch Marjolijn en zo herkenbaar!! Maar uiteindelijk is er toch weer een fantastisch resultaat uit gekomen, ook al heeft het wat uurtjes gekost.

alma.heijenk@gmail.com zei

oh hahaha lachen dit. zo herkenbaar... altijd op zoek naar iets en wat anders terugvinden.
groetjes alma

Kitty zei

Ik dacht eerst nog 'zal ik dat nou wel allemaal gaan lezen?'. Whahaha, wat een verhaal! Herkenbaar....? Neuh.... of eh... ;) toch wel geloof ik, hihihi.

Elizabeth zei

Och heden ja: ik herken dit maar al te goed! Je zoekt het één, komt weer wat anders tegen, vergeet waar iets lag, je krijgt een alternatief idee, je probeert iets uit, maar het loopt toch weer anders, intussen doe je weer nieuwe ideeën op... Maar je bent toch lekker bezig geweest? Daar gaat het om.
Maar je tags zijn prachtig!