zondag 6 november 2016

December daily (with light)

De foto's zijn misschien niet zo scherp maar het is voor de eerste keer dat ik foto's vanaf mijn telefoon op mijn blogje plaats, dankzij de hulp van Daniëlle weet ik nu hoe dat moet.
Helaas is dat een alternatief omdat mijn camera kapot is en al 2 weken weg voor reparatie. Maar niet getreurd, zo gaat het dus ook!

Ik ben momenteel druk bezig met mijn December Daily, ik wil het album 1 December af hebben zodat ik het vanaf dat moment alleen maar hoef te vullen met foto's en verhaaltjes.
Daar is weer heel wat denkwerk aan vooraf gegaan want ja, hoe wil ik het nou, en wat, een journal een album, Project life??? Wat is het leven van een scrapper toch zwaar!!!!!
En dan komt uiteraard de volgende vraag, welk papier ga ik gebruiken, zucht. Ik ga eerlijk bekennen, ik heb een hele doos vol! met kerstpapier, in de loop der jaren opgebouwd ahum, maar geloof het of niet, daar zat ECHT niet het papier in dat ik nodig had. Gelukkig was er een erg leuke Paper Passion beurs in het Tilburgse en daar heb ik mijn geluk gezocht. Het zal jullie niet verbazen dat ik weer bij Graphic 45 uit kwam. Ik hoefde echt alleen maar het achtergrond papier te hebben!. Maar eenmaal thuis en lekker aan het werk was het toch net niet genoeg, nog even verder zoeken dus en ja hoor, papier gevonden!!!
 Deze keer de Christmas Carol lijn.
Wat is ie mooi!!! En nu lekker aan de slag dus.
De voorkant van het album, na heel wat denkwerk is het dit geworden, ik was niet tevreden over de bloemen, wilde sneeuw in de schudbol, en werd er steeds onzekerder over.
Helaas bleef de sneeuw alleen maar aan het plastic plakken dus dat heb ik maar achterwege gelaten.
De bloemen aangevuld met wat blad, knipsels, flower-soft, piepschuim balletjes, belletjes en ja hoor, dit moest het worden. Wel een sluiting voor de map of niet, oh oh oh wat een keuzestress!!!
Maar het is gelukt!!! EN!!!!
Er zit verlichting in de schudbol, leuk toch!
Ik had een filmpje gezien op you tube over verlichting in kaarten en dat vond ik zo leuk dus dat moest ook in mijn album. Dat was nog een heel gepruts want het lampje moet niet continue branden en de batterij moet vervangen kunnen worden. Gelukkig, met wat hulp van Theo is het gelukt en ik vind het zo leuk!!

Nu de rest nog, ik hoop iedere dag een pagina te maken, of 2! En dan moet het lukken om het album op 1 December klaar te hebben.
Tussendoor zal ik misschien nog wat laten zien maar reken er niet te veel op.
Voorlopig moeten jullie het hier even mee doen.

Bedankt weer voor het kijken,
liefs,
Marjo(scrap)lijn

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem nu al schitterend.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat prachtig is dit geworden zeg! Heel leuk die schudbol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Marjolijn en Theo. Het is me gelukt om je foto op ons forum te plaatsen en heb de werkwijze ervoor je beschreven.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ho ho ho wat is ie prachtig!!! Ben heel benieuwd naar het lichtje maar het effect met het raampje is zo ook al geweldig. Schitterend ook je collage. Het heeft je misschien heel wat hoofdbrekens gekost maar het resultaat is er dan ook naar. Ben heel nieuwsgierig naar het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind dit zo gaaf gedaan met die verlichting. Dat geeft toch wel een heel speciaal effect. TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat is wel heel gaaf, met die verlichting! Ik zou dat echt op hebben gegeven, top dat het jou is gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik lees ze allemaal met veel belangstelling en ben er enorm blij mee. Heb je geen Blogger account en vindt je het toch leuk om een reactie achter te laten? Reageer dan via Anoniem en zet even je naam erbij, dan weet ik wie je bent.

Liefs Marjolijn.