dinsdag 9 november 2010

Kerstkaartje??? en ATC's

Ik vond het zo leuk om een echt brandend kaarsje in de waxinelichtkaart te maken dus ik heb hem een beetje aangepast en uiteraard een kaarsje op batterijen er in gezet. Het papier komt weer uit de scrapkit van Scrapfever. De achtergrond is bewerkt met een embos mal van de Cuttle bug.
De boompjes zijn gemaakt met een creatable stans van Marianne design. De stempel, zooooo leuk, van de Action. Er zijn er heel veel verschillende.
Randpons van MS.Verder de sneeuwpen weer lekker dik gebruikt en daar wat magic dust overheen gestrooid.
Het wordt al aardig kerstig hier in huis!
Ze staan allemaal nog geshowd in de kamer. Nu kan ik er zelf nog even van genieten.

Ook mijn laatste ATC voor de Rozen swap bij Scrapfever.

Ik was op zoek naar teksten over rozen, eigenlijk een songtekst. Een Ierse traditional "the last rose", maar toen ik deze beschrijving over de symboliek van de roos tegenkwam ben ik daar wat mee gaan spelen en heb er mijn eigen achtergrondstempeltje van gemaakt. Vond hem zo toepasselijk. De rozen stempel heb ik er gewoon overheen gestempeld en ingekleurd met distressinkt. Het roosje is gemaakt met speciale hele lichte klei en een pushmold, de roosjes en blaadjes zijn bewerkt met glimmermist en magic dust.  

En hier de ATC's die ik in ruil heb gekregen!

Mijn map begint al bol te staan, misschien tijd voor een nieuwe map!

Bedankt weer voor het kijken
Groetjes
Marjol(Lijn).

5 opmerkingen:

jacqueline zei

Ooooo wat is je kaartje super gaaf geworden zeg, erg leuk met dat waxine kaarsje erin.
Toevallig heb ik een kaartje gemaakt afgelopen weekend met precies hetzelfde stempeltje wahahaha.

Nou groetjes maar weer!

Scrappiness zei

ohhw wat schattig zeg dat kaartje!! Echt heel mooi om het zo te doen, goed idee. Het lijkt een pop-up. Ook je ATC is prachtig maar dat had ik al laten weten. Leuk spul toch he, dat magic of diamond dust.

liefs bea zei

Ik ben helemaal wég van je kerstkaart... zo schattig!! Gelukkig ben je zo verstandig om een nep waxinelichtje erin te doen ... het zou toch zonde zijn he !!

Brenda zei

Wat een super gaaf kaartje en wat een super goed idee ik denk dat ik van de week ook maar een paar pakjes van die nep kaarsen haal op mijn werk. Je ATC's zijn ook prachtig.

jacqueline zei

Marjolijn dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog!
Om even een antwoord op je vraag te geven....er is een gratis foto programma te downloaden dat heet photo filtre (google) super gaaf programma die heel eenvoudig te gebruiken is.
Mocht het je niet lukken of je kunt hem niet vinden dan geef maar een gil dan zoek ik hem even voor je.
Succes ermee.

Groetjes..