maandag 11 oktober 2010

I'm short, but I'm healthy.

Eva op haar 19e verjaardag. En eindelijk heeft ze een winkeltje gevonden waar ze erg leuke jurkjes kan kopen die haar passen. Eva is namelijk niet zo groot. 1.56 en uitgegroeid dus daar moet ze het mee doen. Lang heeft ze daar moeite mee gehad maar na een fase van compenseren met hoge hakken komen nu zelfs de platte laarzen ook in haar garderobe voor. En het staat haar geweldig. In de envelop zit een persoonlijk briefje voor haar met wat herinneringen aan haar verjaardag en een boodschap dat ze gewoon mag zijn wie ze is. En uiteraard dat ik haar geweldig vind zoals ze is.

De lay out is gemaakt n.a.v. de blinde scrap die Annemiek weer op het Scrapfeverforum had geplaatst.
De titel vond ik in een nummer van Alanis Morisette, Het is een regel uit de song, Hand in my pocket.
Dat was een opdracht bij Scrapping the music getipt door Jo!
Dank je wel daarvoor.

Ik vond het helemaal geweldig om aan deze lay out te werken, alles klopte bij elkaar. Het borduren was een werkje en zo ook het uitsnijden en alles weer passend maken maar heerlijk om te doen. Het papier paste bij de foto de titel ook en zo ook de sketch. Zelden ben ik zelf zo tevreden over een lay out.
De bloem en de titel zijn gemaakt met een Tim Holtz die van Sizzix, voor het borduren heb ik een mal gebruikt van Bazzil, zo mooi en leuk om te doen. Het blaadjeslint heb ik door het kant heen geregen.
Verder was het veel knippen distressen met inkt en een distresser, wat glaze art en goed de beschrijving lezen van de blinde scrap. Maar dat omschrijft Annemiek zo goed dat het bijna vanzelf gaat.
Ik heb wel het een en ander gedraaid.
Weer een pronkstukje voor Eva's album.
 
Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve berichtjes.
 
Groetjes (Marjo) Lijn.

16 opmerkingen:

Marieke zei

Hij is weer prachtig!!! Je ziet elke keer weer nieuwe dingen op de LO..
Enneh.. ik herken het maar al te goed. Ben zelf 1,60 en kleren kopen is echt een draaaaaaama!!

Danielle zei

Wat een mooie layout zeg! prachtige kleurencombinatie en hele mooie embelli gebruikt. Wat grappig je verhaal erbij, mijn dochter is nu 19 en is 1.56, net zo klein dus, schoenmaat 35, en haar kleren zijn altijd te lang en moeten vermaakt worden. schoenen kopen is een ramp. heel lang vond ze dat zelf ook erg, maar sinds een jaar of zo niet meer en draagt ze ook platte laarzen, hahaha, ik vind het wel grappig.
o ja, gaaf dat je de HELE doos derwents hebt gekocht!!! ik was wel van plan om tijdens het weekend ook wat kaarten te maken, heerlijk om te kleuren...

Annemiek zei

Ik had het al eerder gezegd (had de primeur om 'm als eerste te zien ;)
maar ik vind hem prachtig! Hele mooie kleuren en een mooi verhaal erachter.

Sandra zei

Prachtig gedaan!!! Heel erg mooi geworden en wat een werk zit erin..pff! Enne...ik ben ook niet zo groot hoor (1.63) en herken wel één en ander! ;-)

Petra zei

Er is maar 1 woord voor: GE-WEL-DIG! Alles past zo mooi bij elkaar

Scrappertje zei

Wat issie gaaf!! Alles past zo mooi bij elkaar. Leuke foto ook :)

Scrappiness zei

Marjolijn ik heb het al gezegd, hij is prachtig, een hele mooie materialenmix ook en wat leuk de borduurmal. En de titel ga ik dus weer van jou liften want Jacky blijft ook maar zo klein. Ze groeit nog wel hoop ik maar ik denk dat ze ook onder de 1.60 blijft steken.

Kimmie zei

Weer heel erg mooi geworden Marjolijn. Ik zou zeggen klein maar fijn!!!!
Oh ja veel plezier op het weekend!

Groetjes Kim

Raf mama’s mini dingen zei

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww GE-wel-dig!!!!echt prachtig!!
liefs raf

Lilian zei

Wat een geweldig lootje van Eva.....mooi meisje trouwens en ach...klein maar dapper toch???? bijzonder mooi alles zo bij elkaar, top Marjolijn.

lieve groet Lilian

jacqueline zei

Zoooo wat een schitterende LO is dit geworden zeg, echt prachtig.
Zoveel mooie details en zulke mooie kleuren.
Prachtig weer.

Groetjes Jacqueline

Danielle zei

hahaha was dat even toevallig dat we allebei tegelijk op mijn blog zaten. Ik heb Tilda het heksje. ik neem hem wel mee naar het weekend, ik weet niet of ik alle stempels meeneem of ik moet nog een extra hutkoffer meesjouwen! ik maak wel een map met de leukste! ik had ook nog allemaal halloweenspulletjes van vorig jaar, vond het wel leuk om in huis wat te 'decoreren' dus kwam goed uit. nog een paar weken...

Ellen zei

schitterend zoveel verschillende lagen, leuk met dat borduren erop ook en een prachtfoto van Eva, weet je het was me niet eens opgevallen dat ze klein was .

Tamara zei

super gave lo!! Prachtige details, super titel en leuke foto! xx

An Zeelmaekers zei

amai zeg...zo'n prachtige lo! niet te doen!!!!

Ingrid zei

Prachtige Lo, Marjolijn. En een prachtige dochter trouwens ook!

En wat betreft de lengte... ik ben zelf 1,80 en daar heb ik ook aan moeten wennen (droeg vroeger juist altijd platte schoenen en kleding was altijd te kort)... :-)